ריח הדרים: מתכון לעוף בתפוזים

ריח ההדרים מנשב באוויר החורפי, וזה הזמן להקפיץ את מנת העוף הקלסית בכמה דרגות. והפעם שילוב מעולה של עוף ותפוזים יוצר מנה קוצרת תשבחות. נסו את זה בבית (אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
עוף בתפוזים (צילום: shutterstock)

מתכון לעוף בתפוזים

  • 6 נתחי עוף
  • 3 כפות שמן
  • 3 בצלים פרוסים
  • 2 תפוזים
  • 1/2 כף פפריקה מתוקה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1 כפית אבקת ג'ינג'ר / 1/2 כפית ג'ינג'רטרי
  • 1 כף סוכר חום (ניתן להוסיף קורט קינמון).

מתכון עוף בתפוזים: אופן ההכנה

  • בסיר רחב מחממים את השמן
  • מטגנים קלות את הבצל והעוף..
  • שמים את הפפריקה המלח פלפל והסוכר חום.
  • מטגנים מספר דקות.
  • מוסיפים את הג'ינג'ר.ו סוחטים את התפוזים מעל.
  • מכסים את הסיר ומבשלים כ-35 דק'
  • אם מתחיל לאבד את הנוזלים מוסיפים חצי כוס מים/חצי כוס יין לבן יבש.
  • מגישים עם אורז לבן.

mpinto166@gmail.com

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר