מתכון מקפיץ לפטריות מוקפצות

מתכון לפטריות מוקפצות: כשהפטריות שוכבות מיותמות במקרר שלכם, זה הזמן להכין מהם מעדן של ממש בכלום זמן. מה צריך? סילאן, בצל לסוגיו וכמובן פטריות משובחות. המתכון קל, התוצאה נהדרת (אוכל)

(צילום: shutterstock)

כשהפטריות שוכבות מיותמות במקרר שלכם, זה הזמן להכין מהם מעדן של ממש בכלום זמן. מה צריך? סילאן, בצל לסוגיו וכמובן פטריות משובחות. המתכון קל, התוצאה נהדרת

מתכון לפטריות מוקפצות

  • סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות דק
  • 1 בצל סגול פרוסים
  • 1 בצל לבן פרוסים
  • 4 בצל ירוק או 15 עירית קצוצה
  • חצי כוס סילאן (דבש תמרים) או רוטב טריאקי
  • מלח
  • פלפל גרוס

אופן הכנת פטריות מוקפצות

במחבת יבשה מניחים את הפטריות החתוכות, מוסיפים את הבצלים ומתבלים במלח ופלפל מוסיפים 3 כפות שמן,
ומטגנים קלות עד קבלת צבע זהוב. מוסיפים את הסילאן ומבשלים במשך 3 דקות.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

13
זה יוצא ממש טוב.
רחלי
12
הכנתי את זה וזה היה טעים
דנה
11
יצא ממש טעים
שירה
10
יצא סווווווווווף הדרך
חייקי
9
משגעת עכשיו אני הולכת לעשות את זה נראה מגרה מאד
ציפי
8
תתותחית
א.ב
7
מתכון פשוט קל והתוצאה נהדרת. מאוד טעימה. תודה רבה 🌺🍷 (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
זהבה שילון
6
לפי המתכון הפטריות קצוצות דק ובתמונה הפטריות שלמות? אז מה נכון לעשות
רונית אלקבץ
בטיגון ומאבדות חלק ניכר מהטעם
אני
5
הכנתי את זה וזה היה טעם פיצוץ
דנה
4
הפטריות מפרישות טונות מים ויצא לי משהו אחר לגמרי מהתיאור
שפית
נשמה יקרה תטגני את הבצל ורק אחר כך תוסיפי את הפטריות זה יוצא מעדן
ורד
3
הדר חמודה שלי את חברה טובה בעולם את יפה שלי מתוקה שלי חיימשליי בלב את עוזרת לי כל דבר
הדר
2
נשמע אחלה מתכון אני רצה להכין..
איילה
1
ניראה מושלםםם
בר

אולי גם יעניין אותך:

עוד באוכל ומתכונים:

ש

טעם של עוד

הכירו את המתכון המנצח של השף לאוסובוקו ושזיפים

ביס אחד מהאוסובוקו הזה ייקח אתכם לטוסקנה בלי לצאת מהבית. נתחים עסיסיים, יין חצי יבש, ושזיפים מתקתקים – כל הטוב בסיר אחד. הכירו את המתכון המנצח של השף אוראל בראל (אוכל ומתכונים)

אוראל בראל בשיתוף וול דאן|מקודם
ש

עליית מחירים

בעקבות הודעת המדינה על עדכון מחירי החלב המפוקחים

תנובה הודיעה היום ללקוחותיה בשוק הקמעונאי והמוסדיעל עדכון מחירי מוצרי החלב המפוקחים והלא מפוקחים של החברה | עדכון המחירים נובע מעלייה במחיר החלב הגולמי ומדדים נוספים (צרכנות)

כיכר בשיתוף תנובה|מקודם
ש

חוויה קולינרית

הסאונד, הריח, הסטייל – זה לא סתם סטייק, זו אמנות

ככה נראית חוויה קולינרית בלתי נשכחת: אנטריקוט הר חוצבים מזמינה אתכם לערב שכולו יוקרה, איכות וטעם – וגם… אירועים פרטיים ועסקיים באווירה שאין כמותה! (חדשות האוכל)

כיכר בשיתוף אנטריקוט|מקודם

יכבוש אתכם

מתכון ללחם תלישה מטריף שיפתיע את כולם בטעמו

אחרי שבוע של מצות, הגיע הזמן ללחם אמיתי – רך, ריחני וממכר. לחם תלישה בציפוי שמן, שום ואורגנו שימלא את הבית בריח של בית ויחזיר לכם את החשק לארוחות. כל תלישה היא ביס של ניחומים שאי אפשר להפסיק לטרוף (אוכל ומתכונים)

כיכר אוכל||
7
ש

עם הצלחה לא מתווכחים

ככה ניצחתי את הפחד מהרבנות

שיטת שש הנקודות נועדה לאפשר לכל אחד ללמוד ולהצליח במבחני הרבנות הראשית, הן לדיינות, הן לרבנות והן לתעודת הסמכה כטוען רבני. מאות בוגרים של מל"מ כבר מכהנים כרבנים וטוענים רבניים. עם הצלחה לא מתווכחים (לימודים)

כיכר בשיתוף מל"מ|מקודם
ש

זנב השור

זה המתכון שיגנוב את ההצגה בשולחן החג!

מחפשים מתכון שישאיר את כולם פעורי פה? | הנה מתכון שמחמם את הלב והנשמה, מושלם לשבת או לארוחת חג משפחתית | תבשיל זנב שור ברוטב יין אדום משובח מאת השף אוראל בראל

כיכר בשיתוף וול-דאן|מקודם
ש

פריכות וטעמים עמוקים

כרובית ממולאת בבשר: המתכון שיהפוך את הארוחה לחגיגה

כרובית רכה ועדינה מתחבאת בתוך מעטפת בשר עסיסית, מתובלת בדיוק במידה הנכונה. הטיגון מעניק לה פריכות זהובה, והבישול ברוטב עמוק וסמיך מחבר בין כל הטעמים לחוויה מושלמת. ביס אחד, ואתם כבר מכורים! (אוכל ומתכונים)

אוראל בראל בשיתוף וול דאן|מקודם

לפסל ולכל השנה

קינוח מפנק לפסח: עוגת קוקוס ושוקולד ללא גלוטן

העוגה הזו היא תענוג לכל החושים – בלי גלוטן, מושלמת לפסח ולכל השנה. עם בסיס קוקוס ואגוזים, קרם שוקולד עשיר וציפוי ריצ' קצפתי, היא קינוח שמספיק קל כדי להכין וגדול בשביל לפנק את כולם! (אוכל ומתכונים)

כיכר אוכל||
21
ש

מי שתופס- תופס

מדהים: ככה ילדים חרדים לומדים היום אנגלית בכיף

"מיסטר ספיקר" היא תוכנית לימודי אנגלית לילדים של 'למדם' ועכשיו עם שוברי הנחה מטורפת ברכישה דרך המתנסים. רק 490 ש"ח במקום 1800! הנחה של 1310 ש"ח!! מי שתופס - תופס! (לימודים)

אסף מגידו|מקודם|
1
ש

טעמים מושלמים

עסיסי: בשר 8 עם פרחי כרובית וארטישוק טרי בסיר אחד

הסיר הזה מתחיל עם פרוסות בשר מספר 8 (שריר הזרוע), נתח בשר איכותי ומרקם רך במיוחד, שמתבשל lentamente (לאט) עד שהוא סופג את כל הטעמים שמסביב. הפרוסות האדומות של הבשר נמסות בפה, רכות ועסיסיות | לאורך הבישול, מצטרפים לסיר פרחי כרובית טריים, שהופכים רכים ומלאים בטעמים. כל פרח של כרובית, במרקם הנפלא שלו, סופג את הרוטב העשיר של הבשר ומוסיף לתערובת את המתיקות והמרקם הייחודי של הירק, שמשתלב בצורה מושלמת עם טעמי הבשר (אוכל ומתכונים)

אוראל בראל בשיתוף וול דאן|מקודם
ש

טכנולוגיה מתקדמת

תכונת הפירוליזציה: הסוד לתנורים כשרים לפסח

בוש וסימנס מציגות את סדרת הפרימיום של התנורים הבנויים תוצרת גרמניה, עם תכנית הפירוליזציה לניקוי עצמי ושריפת שומנים בכ- 480 מעלות, שמכשירה את התנור לפסח בלחיצת כפתור לרמת 'ליבון חמור' (צרכנות)

כיכר בשיתוף בוש|מקודם
ש

כשכולם מרוצים

וואו: הפיצה הכי טעימה עם קוד קופון משתלם במיוחד!

על ארוחת גורמה שבושלה ב-3 דקות, אמא שמעדיפה סמרטוט וג'ל אורנים על פני הילדים שלה ופיצה שהיא פיצוי מושלם לתקופה | התחילה עונת ה"אוכלים ג'אנק פוד כי אין זמן לבשל וחשק ללכלך את המטבח כשכל הבית על גלגלים". אז אם כבר הולכים על אוכל מוזמן, לפחות שיהיה טעים ומפנק | וכעת גם במבצע משתלם: פיצה ב- 55 ₪ בהזמנת 2 מגשים: קוד קופון לגולשי כיכר: 5575 (חדשות האוכל)

ציקי גל|מקודם
ש

ברמה הגבוהה ביותר

מרתק: הסוד המשפחתי של היין הכשר הכי נמכר בעולם

אם תתבוננו בתווית 'הרצוג', תגלו לא רק יין משובח, אלא סיפור של תשעה דורות של תשוקה, מחויבות ואהבה ליין. ממסדרונותיו של הקיסר פרנץ יוזף ועד לכרמים שטופי השמש של קליפורניה – משפחת הרצוג ממשיכה לייצר יינות ברמה הגבוהה ביותר, עם כבוד למסורת היהודית (חדשות האוכל)

כיכר בשיתוף הרצוג|מקודם