דואט לשבת: פולקע, בטטה וערק

מתכון לדואט של פולקע, בטטה וערק: מה עוד נבקש? שוקי עוף טריים, בטטות קטנות וטריות, ערק משובח, פלפל ושמן זית. מורן פינטו איחדה את הכל למתכון שיעשה לכם שמח בפה ובלב. מתון לכבוד שבת (מדור אוכל)

מתכון לכבוד שבת (צילום: שאטרסטוק)
מתכון לדואט של פולקע, בטטה וערק: מה עוד נבקש? שוקי עוף טריים, בטטות קטנות וטריות, ערק משובח, פלפל ושמן זית. מורן פינטו איחדה את הכל למתכון שיעשה לכם שמח בפה ובלב. מתון לכבוד שבת (מדור אוכל)

מתכון לדואט של פולקע, בטטה וערק

8 פולקע׳ס בינוניים
10 בטטות קטנות
1/2 כוס ערק
240 מ״ל מים
מלח גס
פלפל גרוס
4 כפות שמן זית

אופן ההכנה

מחממים סיר רחב ובו את השמן.
מטגנים את העוף עד הזהבה קלה ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הבטטות קלופות סביב העופות ומתבלים עוד מעט.
מגביהים את הלהבה ומוסיפים את הערק, נותנים לאלכוהול להתאדות ומנמיחים את הלהבה.
מוסיפים את המים עד חצי מתוכן הסיר.
מבשלים מכוסה כ-50 דק׳.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
יוצאים ממש טוב
משה כרם
1
זה מתכון ישן של מרוקאים, מאיפה הבאת את זה.
יעל

אולי גם יעניין אותך:

עוד באוכל ומתכונים: