מתכון מאפינס טונה: ככה תשדרגו את הסעודה השלישית

כשהילדים מגיעים לסעודה שלישית הם כבר לא מעוניינים לגעת באוכל? מורן פינטו עם מתכון שהופך כל סעודה שלישית לחגיגת טעמים שהילדים יאהבו. והאמת, גם אתם (אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
מאפינס טונה (צילום: shutterstock)

מאפינס טונה- לסעודה שלישית

3 קופסאות טונה מסוננות
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
4 ביצים
2 כפות שומשום
2 פלפלים קלויים קלופים וחתוכים
1/2 חב׳ שמיר או כף תימין מיובש
5 שיני שום כתוש
מלח
פלפל לבן
1/2 כוס שמן

לגוון:

1/2 כוס זיתים מגולענים
פסטו
עגבניות מיובשות
1 כוס תירס

מאפינס טונה: אופן ההכנה

מחממים תנור ל180 מעלות

בקערה מפוררים את הטונה ומוסיפים בהדרגה את שאר החומרים ( מלבד הפלפלים הקלויים) בערבוב עדין

מוסיפים אחד מהגוונים שתבחרו

מניחים ניירות מנג׳טים בתבנית קאפקייק.

מעל כל מאפינס מניחים קוביות מהפלפל הקלוי

ושופכים מהמלית עד גובה 3/4 בכל שקע

אופים כ35 דק׳ או עד הזהבה.

מגישים פושר לצד סלט

שבת שלום
מורן פינטו - אניני טעם

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר