רגע של נחת: הרינג מדג סלמון

מתכון להרינג מדג סלמון: קחו צעד אחד קדימה את ההרינג המסורתי, ושדרגו אותו לדג סלמון. הטעם הנהדר של הדג המשובח על קרקרים פריכים יהפוך כל טעימה לחגיגה. מורן פינטו ממליצה

(צילום: shutterstock)

מתכון להרינג מדג סלמון: קחו צעד אחד קדימה את ההרינג המסורתי, ושדרגו אותו לדג סלמון. הטעם הנהדר של הדג המשובח על קרקרים פריכים יהפוך כל טעימה לחגיגה. מורן פינטו ממליצה.

מתכון להרינג מדג סלמון - מה צריך?

200 גר׳ סלמון טרי ואיכותי
2 בצל לבן קצוץ דק
2 בצל ירוק קצוץ
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
15 צלפים
1 כף שטוחה מלח גס
1 כפית פלפל גרוס
2 כפות לימון כבוש
1/2 כוס שמן קנולה
3 כפות שמן זית
1 לימון סחוט
2 כפות חומץ

אופן ההכנה

חותכים את הדג לקוביות בגודל 1 ס"מ, מניחים בקופסאת איחסון לתוכה מכניסים את שאר החומרים ומערבבים היטב יחד ומכסים, שומרים המקרר עד שבת בבוקר. מגישים עם קרקרים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (62%)

לא (38%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

5
ומה זה עד שבת בבוקר? מאיזה יום? ואולי בהזדמנות זו תביאי מתכון ללימון כבוש, כי אולי לא כולם יודעים איך עושים?? תודה
שרינה
4
את לא חושבת שמי ששם משפחתה פינטו אסור לה להתעסק הדגים מלוחים?
הורביץ
3
מעולה
יעל
2
איך נוכל אחרי זה צונט? נראה מושלם
יקי
1
לוקחים סלמון טרי במשקל קילו וחצי וחותכים לפרוסות דקות דקות. שמים את זה בכלי איחסון וקוצצים מעל 3 חבילות שמיר . מוסיפים מעל קילו סוכר וקילו מלח גס מעורבבים, מכסים בנייר כסף ומעל זה שמים כמה כלים כבדים. אחרי 4 ימים יוצא מעדן מלכים
אביטל

אולי גם יעניין אותך:

עוד באוכל ומתכונים: