מתכון ללטקעס קלאסי, כמו של סבתא

חנוכה בעיצומו, ובא לכם לגוון לצד הסופגניות עמוסות השוקולד והריבה במשהו אותנטי יותר? השפית מורן פינטו, עורכת מדור אוכל של כיכר השבת עם מתכון ללטקעס קלאסי (מתכון, אוכל)

(צילום: shutterstock)

המצרכים ללטקעס קלאסי

  • 3 תפוחי אדמה קלופים
  • 2 בצל יבש קלוף
  • 4 ביצים
  • מלח
  • פלפל
  • 3 כפות קמח
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה של לטקעס קלאסי

  • מגרדים בפומפייה את תפוחי האדמה ואת הבצל.
  • מניחים במסננת וסוחטים היטב
  • מעבירים לקערה ומתבלים,מוסיפים את הביצים והקמח בערבוב.
  • מחממי מחבת גדולה עם שמן
  • ובעזרת 2 כפות מניחים במחבת לטיגון של 2-3 דק' מכל צד.
  • מגישים לצד שמנת חמוצה או קוטג'.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
כל הכבוד על הגיוון.
נחעם

אולי גם יעניין אותך:

עוד באוכל ומתכונים: