הסופגנייה המקסיקנית: צ'ורוס מצופים בסוכר וקינמון ככה עושים אותם

בפעם האחרונה לשנה זו נסב יחד כל המשפחה סביב השולחן ושלהבות החנוכיה המרצדות, אין יותר מתאים מלנשנש צ'ורוס מתקתק מצופים בסוכר וקינמון. איך מכינים? פשוט מאוד (אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
צ'ורוס (צילום: shutterstock)

בפעם האחרונה לשנה זו נסב יחד כל המשפחה סביב השולחן ושלהבות החנוכיה המרצדות, אין יותר מתאים מלנשנש צ'ורוס מתקתק מצופים בסוכר וקינמון.

צ'ורוס מצופים בסוכר וקינמון - מרכיבים:

1/2 ליטר מים
150 גרם משן
קורט מלח
50 גר' סוכר
300 גר' קמח לבן
8-9 ביצים
שמן לטיגון עמוק

לציפוי:

1/2 כוס סוכר
2 כפות קינמון טחון

אופן ההכנה:

בסיר מחממים עד סף רתיחה את המים, השמן, מלח והסוכר.

מוסיפים בפעם אחת את כל הקמח ומערבבים חזק בעזרת כף עץ על-גבי האש.

מערבבים עד שלא נשארים גושים של קמח לא מעורבבים.

מערבבים למיקסר עם וו גיטרה במהירות גבוהה, עד שהתערובת מתקררת.

מוסיפים את הביצים כשהן טרופות יחד בהדרגה עד קבלת בצק דביק.

מעבירים לשק זילוף עם צנטר רחב.

מחממים סיר גבוה עם שמן ומזלפים לתוך השמן חתיכות של 4-5 ס"מ.

מטגנים היטב בכל פעם נגלה, ולא הכול יחד.

מוציאים מיד לתוך קערת הסוכר קינמון.

מגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר