סלמון טרי טובל במרינדת חמאה

אם אתם נוהגים לאכול חלב ודגים,המתכון הזה בדיוק בשבילכם. מורן פינטו מגישה לכם מתכון מיוחד לחג השבועות שירגש לכם את בלוטות הטעם - סלמון בחמאת שום וצנוברים (אוכל)

(צילום: shutterstock)
זמן הכנה70 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 6 פרוסות של פילה סלמון טרי
  • 200 גר׳ חמאה בטמפרטורת החדר
  • 1 ראש שום קלוף
  • מלח
  • 2 ענפי רוזמרין
  • 100 גר׳ צנוברים

אופן ההכנה:

• במג׳מיקס טוחנים את שיני השום
• מוסיפים את החמאה ומעט מלח
• מערבבים היטב יחד עד שהשום נספג בחמאה.
• מעבירים את החמאה לקופסא ולמקרר, עד שהיא מתיצבת
• מחממים תנור ל180 מעלות.
• מניחים את חתיכות הסלמון בתבנית חסינת אש.
• חותכים את החמאה לקוביות ומניחים על הדג, ואז את ענפי הרוזמרין.
• אופים כ-15 דק׳ בלבד.
• בזמן האפיה קולים קלות במחבת את הצנוברים עד הזהבה.
• ומיד כשהדג יוצא מהתנור מפזרים מעליו את הצנוברים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

3
רק דגים עם חלב אסור לספרדים
חן
בשבילנו זו זכות! חמירא סכנתא מאיסורא!
ספרדיה גאה!!!!!
2
ככר תתחילו להביא מתכונים של מרוקאים.
בוזגלו
1
אשמח לדעת המקור עכשו תבינו למה יש הרבה פסיכים שם
עיין זהר

אולי גם יעניין אותך:

עוד באוכל ומתכונים: