לא תפסיקו לנשנש: קציצות טונה קראנצ'יות

נצורים בממ"ד או סתם ממהרים? קבלו מתכון קליל לארוחה שלמה ממרכיבים שלכל אחד יש בבית: קציצות טונה פריכות מבחוץ ורכות מבפנים שלא תפסיקו לנשנש (אוכל, מתכונים)

מורן פינטו | כיכר השבת |
הצעת הגשה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה50 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 קופסאות טונה
  • 6 ביצים
  • 1/3 כוס פירורי לחם
  • 2 תפוחי אדמה
  • 1 כוס גרגירי תירס מקופסת שימורים (לא חובה)
  • 1 בצל לבן
  • 1/2 צרור פטרוזיליה
  • 1 כוס שמן לטיגון
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/3 כפית כמון טחון

אופן ההכנה:

• מקלפים את תפוחי האדמה, מניחים בסיר מלא מים ומבשלים אותם לפחות 20 דקות על אש בינונית, עד שניתן לנעוץ בהם מזלג בקלות. לאחר שתפוחי האדמה מבושלים, חוצים אותם לשניים ומועכים היטב בעזרת מועך פירה.

• מסננים את קופסאות הטונה מהשמן או המים, שופכים אותן לקערה גדולה ומפוררים היטב את הטונה.

• קוצצים את הבצל דק דק, ומוסיפים לקערת הטונה את הבצל, הפטרוזיליה, התבלינים, הביצים ומחית תפוחי האדמה.

• מערבבים היטב הכל יחד עד לקבלת מסה אחידה.

• בקערה נפרדת מניחים את פירורי הלחם.

• יוצרים קציצות קטנות מתערובת הטונה, ומגלגלים אותן בקערת פירורי הלחם.

• מחממים במחבת גדולה את שמן הטיגון. לאחר כ-3 דקות, כשהשמן רותח, מעבירים את הקציצות למחבת ומטגנים אותן למשך 2 דקות מכל צד על אש בינונית.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר