מתכון: קוגל ברוקולי עם ניחוח חגיגי

אם הקוגל הירושלמי המסורתי או התפוחי אדמה איבדו את טעמם, קבלו מתכון מרענן לקוגל ברוקולי טעים ונימוח בפה

צ´ יעקובסון | כיכר השבת |
ברוקולי (ויקפדיה)

אם הקוגל הירושלמי המסורתי או קוגל התפוחי אדמה איבדו את טעמם, קבלו מתכון מרענן לקוגל ברוקולי עם ניחוח חגיגי.

החומרים:

שקית ברוקולי קפואה, אריזת ברוקולי טריה נקייה מתולעים.

3 כפות גדושות מיונז.

2 ביצים.

בצל קטן.

שום גבישי לפי הטעם.

שמן.

פרורי לחם.

מרגרינה.

אופן ההכנה:

מרתיחים סיר עם מים, כשהם רותחים בוזקים כפית גדושה מלח. מוסיפים את הברוקולי (אם הוא חי, קולפים את הגבעולים ומחלקים לחתיכות).

מבשלים עד לריכוך. מסננים, ומשאירים מעט מים בסיר.

מקררים את הברוקולי. מוסיפים לסיר את 2 הביצים, המיונז, הבצל המגורד והשום. מערבבים היטב וטועמים.

משמנים קערה עגולה, בוזקים פרורי לחם בתחתית, מפזרים את תכולת הסיר מעליה ואז מוסיפים שכבה נוספת של פרורי לחם. מוסיפים מעל שביבי מרגרינה.

אופים בחום בינוני עד להשחמה.

בתאבון!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר