הקיץ כבר כאן

מנה קריספית, משביעה ומהירה ו...שכולם אוהבים

מה דעתכם על שווארמה קריספית עם בצלים שמן זית ותבלינים והכל בתוך פיתה עסיסית ? בול מה שאתם צריכים לקיץ הקרוב לסעודות מהירות (אוכל)

(צילום: יח"צ)

רשימת מצרכים:

לשווארמה:

1 קילו בשר שווארמה

3 בצלים פרוסים דק

4 כפות שמן זית

1 כפית מלח,1 כפית פלפל שחור

3 כפות תבלין שווארמה

לפיתות:

3 פיתות

2 ביצים טרופות

500 גרם פירורי לחם זהובים

1/2 כוס שומשום לבן

שמן קנולה לטיגון

להגשה:

עגבניות פרוסות

טחינה

מלפפונים חמוצים

אופן ההכנה:

  • 1.

  • מערבבים את השווארמה עם בצלים שמן זית ותבלינים ומכניסים לתבנית עם שוליים לאפייה של שעה ועשרים בחום של 170 מעלת

  • 2.

  • מצפים את הפיתות בביצה טרופה ופירורי לחם ומטגנים בשמן חצי עמוק עד להזהבה משני הצדדים ומניחים על נייר סופג

  • 3.

  • פורסים דק את נתח השווארמה ומערבבים היטב עם מיצי הבשר והבצלים

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר