מתכון לעוף ביין

מתכון לעוף ביין: חודש אדר כבר ממש כאן, ואין כמו לפתוח אותו עם מתכון חגיגי של חלקי עוף מובחרים במשרה של יין משובח. עוף ביין, המתכון המלא

צ´ יעקובסון | כיכר השבת |

חודש אדר כבר כאן, ואין כמו לפתוח אותו עם מתכון חגיגי של חלקי עוף מובחרים במשרה של יין משובח. עוף ביין, המתכון המלא.

חלקי עוף לפי בחירה.

למשרה:

חצי כוס סויה
חצי כוס יין אדום מתוק
חצי כוס דבש
6 שיני שום כתושות
מלח
2 תפוחי אדמה
כפית אגוז מוסקט
מלח ופלפל

אופן ההכנה

תחילה מכינים את המשרה, ומניחים בה את חלקי העוף ללילה שלם במקרר.

מניחים את חלקי העוף בתבנית, אוטמים היטב בנייר אלומיניום ואופים בתנור בחום נמוך עד כשלוש שעות.

לתוספת: מבשלים את תפוחי האדמה במים, עד שהם מתרככים. פורסים לפרוסות ומגישים חם ליד העוף.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר