הממולאים של מורן: סרדינים ועלי מנגולד

מתכון לסרדינים ממולאים בשקדים וחמוציות עטופים עלי מנגולד: הנה מתכון מרענן לשולחן שבת יצירתי במיוחד: סרדינים ממולאים בשקדים, וחמוציות עטופים עלי מנגולד

מתכון לסרדינים ממולאים בשקדים, חמוציות עטופים עלי מנגולד.

המרכיבים לסרדינים ממולאים בשקדים וחמוציות

4 עלי מנגולד גדולים וטריים
8 סרדינים בשרניים
1/2 כוס שקדים מולבנים פרוסים
1/2 כוס חמוציות מיובשות
פלפל גרוס
מלח
3-4 כפות שמן זית
1 לימון סחוט.

אופן ההכנה:

מפרידים את העלים משני צידי מהשורש.

ממלאים בכל דג מעט חמוציות ומעט שקדים.

מגלגלים את הדג אחרי המילוי בתוך עלי המנגולד.

מניחים את כל הדגים על מחבת טפלון חמה, ומזלפים שמן זית בנדיבות.

סוחטים מעל לימון ומתבלים במלח ופלפל.

מטגנים 3-4 דק' מכל צד עד להזהבה.

(המוזיקה באדיבות www.pacdv.com/sounds/)

(צילום ועריכה: ישי כהן)

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

12
מגיל אותי
ב
11
ארוחה כלכך שווה, שאפו על היצירתיות והמקצועיות ! ! ! הולכת להכין....
גילי
10
רק בשביל המתכונים המדהימים האלו.... איזה כיף ...:)
יפית
9
השילובים של הטעמים מדוייקים ומגרים .... יישר כח !!
א.א
8
לקנות רק טרי בשוק
מושט
7
צריך לנסות אך זה יוצא
מירי
6
מה קרה הפעם ?
חבל"זית
5
נכין את זה לארוחת ראשון בערב.
רינת
4
להכין אבל אני לא נוגעת בדגים ועופות אני רק אופה ומבשלת פרווה אני רוצה שתתני טיפים לאפיה ובעיקר הרבה אפיה תודה
תמי הבובה
3
המתכונים שלך
מתפעמת כל פעם
2
רוצה !!!!!
אחת שמכורה
1
הקצף העולה מן הבישול הוא מזיק.ובזמן חז"ל היתה להם כף מיוחדת לקצץ הזה.המרוקאיות העתיקות,כשמבשלות בשר לסוגיו,אחרי כמה דקות של רתיחה מרוקאית,ללא שום תבלין,מלח או שמן,היו זורקים את כל המים הללו,שוטפות,ומוסיפות מים מחדש עם כל התבלינים וכו' כנ"ל ומבשלות מחדש.וראוי מאוד לעשות כך כי הקצף שיוצא מן הבשר הוא ר
shlomi052

אולי גם יעניין אותך:

עוד באוכל ומתכונים: