צפו: העוף לשבת מעולם לא היה טעים יותר

מתכון לעוף עם ארטישוק ועגבניות שרי: מורן פינטו מגישה מתכון שיהפוך את מנת העוף לשבת לחגיגית וטעימה מאי פעם. ההכנה קלה, הטעם נפלא. צפו במתכון (משפחה)

מתכון לעוף עם ארטישוק ועגבניות שרי: מורן פינטו מגישה מתכון שיהפוך את מנת העוף לשבת לחגיגית וטעימה מאי פעם. ההכנה קלה, הטעם נפלא.

עוף עם ארטישוק ועגבניות - המצרכים

6 חלקי עוף

10 תחתיות ארטישוק מקולפות

15-20 עגבניות שרי

2 בצל סגול

1/2 לימון סחוט

מלח

פלפל

4 כפות שמן זית

אופן ההכנה

פורסים את תחתיות הארטישוק לרצועות, ואת הבצל סגול לחצאי טבעות.

מחממים בסיר רחב את שמן הזית, ומוסיפים לתוך הסיר את הבצל מטגנים קלות, מצרפים את התחתיות ועגבניות השרי לטיגון של 2-3 דק׳.

מתבלים במלח ופלפל ומניחים מעל את נתחי העוף, מתבלים גם אותם וסוחטים מעל את הלימון, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 45-60 דק׳.

(צילום ועריכה: ישי כהן. המוזיקה באדיבות www.pacdv.com/sounds/)

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

7
וואוו מורן המתכון נראה יאמייייי חבל שאי אפשר לפרוץ את המסך ולאכול חחחחחח
אביטל
6
לאכול ארטישוק, רק תגידי איפה קונים את זה
תפוח אדמה
5
ארטישוק ועוף נשמע ממש טוב
NHRH,
4
בשבוע את הפינה האיכותית הזאת !!!!
גילי
3
מתכון נחמד. ולשוחרי הבריאות כמה עצות בצד. לא חייבים לטגן. זה לא בריא ועדיף לאדות. לוקחים בצל ומוסיפים כף מים ובסיר עם מכסה מאדים, אפשר גם בלי מים בכלל ורק מהנוזלים של הבצל, פשוט מחממים את הבצל בסיר תוך כדי ערבוב, מוסיפים את הירקות ומעליהם את העוף. ובנוסף עוף לא צריך להמליח הרבה. העוף כבר מומלח דיו.
אסתר
2
ושבת שלום
תמי הבובה
1
מינסיון שלי צריך לבשל עם ארטישוק משהו מתוק
חנה

אולי גם יעניין אותך:

עוד באוכל ומתכונים: