הכי קראנצ'י שיש: עוף מצופה אגוזים

מתכון לעוף מצופה אגוזים. לכו עם העוף לשבת הכי רחוק שאפשר: מורן פינטו מגישה מתכון מצולם לעוף מצופה בכל טוב - אגוזים, פירורי פנקו ושומשום. וההכנה? בקלות

מתכון לעוף מצופה אגוזים: לכו עם העוף לשבת הכי רחוק שאפשר: מורן פינטו מגישה מתכון מצולם לעוף מצופה בכל טוב - אגוזים, פירורי פנקו ושומשום. 

מצרכים לעוף מצופה אגוזים

6 חלקי עוף עם עור

1/2 כוס אגוזים טחונים או בוטנים

1/2 כוס פירורי פנקו

4 כפות שומשום

2 כפות שומשום שחור- לא חובה

מלח

פלפל גרוס

שמן לטיגון

לרוטב

3/4 כוס רוטב מייפל איכותי

1/2 כוס רוטב צ׳ילי מתוק

4 שיני שום פרוסות או כתושות

30 גר׳ מרגרינה

אופן ההכנה

מערבבים בקערה את הפירורים, האגוזים, והשומשום ומתבלים במלח ופלפל. מצפים את העופות היטב משני הצדדים.

במחבת רחבה מחממים שמן לטיגון. מניחים את הנתחים המצופים לטיגון קודם מצד העור, לטיגון טוב של 4-5 דק׳ מכל צד או עד שהעוף זהוב היטב. מניחים את חלקי העוף בכלי חסין אש ואופים בתנור שחומם מראש למשך 20-30 דק׳ בחום בינוני.

לרוטב: במחבת קטן ממסים את כל חומרי הרוטב יחד ומבשלים על אש נמוכה עד שהופך לסמיך.

כשהעופות יוצאים מהתנור מוזגים עליהם את הרוטב כשהוא חם.

(צילום ועריכה: ישי כהן. המוזיקה באדיבות www.pacdv.com/sounds/)

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

16
וואוו מורן המתכון פצצה אני רצה להכין אותו.. יישר כח!
עופרה
15
אעדכן בהמשך איך היה... ניראה טובבבבב
שירה
14
האם זה מתייבש בלי העור ?
חיה שטול
13
שנית תביאי עוגות וקינוחים מספיר עם הבשרי הזה יצא לי מהנשמה באמת
תמי
12
אחד , אחד. תודה רבה !!! :)
רבקי
11
גיון לעוף הרגיל.
מירית
10
דיי צריך ספר או אתר מסודר עם כל המתכונים שלה.
פשש
9
אין שמן זית, הצבעים שונים ויפים לעין (-מוסיף המון! מה שהרס בשאר המתכונים) ממש יפה! נראה טעים ומגרה... תהליך העבודה מוצלח מתמיד! תודה
הפעם נהנתי
8
אין עליך
תמי
7
ממש, ממש טעים ויפה ..
ירושלמית
6
ת
טובה
5
כרגיל קלי קלות , ומרשים ביותר !!
שרהלה
4
למה את לא כותבת כמויות?
קופיקו
3
תודה רבה זה נראה מתכון מעולה..
יעל
2
המייפל שווה מאוד עם עוף.
רחלי
1
אבל רק לי נמאס מהבשרי הזה יאללה לגוון תשעת הימים...
רחלי 10

אולי גם יעניין אותך:

עוד באוכל ומתכונים: