המרענן הרשמי: סלט אייסברג ופקאן

הקיץ מתיש אתכם? הנה דרך מצוינת להתרענן מהחום הכבד - סלט אייסברג עם שברי פקאן. אתם עומדים להתמכר לזה ואל תגידו שלא הזהרנו אתכם (מתכונים, אוכל)

מתכון לסלט אייסברג ופקאנים (צילום: שאטרסטוק)

החומרים:

1 ראש חסה אייסברג
150 גר׳ פקאן סיני
1 תפוחי עץ מסוג סמית חתוך לקוביות
1 כף סוכר חום
2 כפות מיונז
2 כפות חומץ
מעט מלח

אופן ההכנה

קורעים את עלי החסה לחתיכות קטנות ומניחים בקערת הגשה.
מפזרים את הפקאן והתפוח החתוך.
את כל החומרים הנותרים מערבבים היטב בצנצנת קטנה עד קבלת רוטב סמיך ואחיד.
שופכים מעל הסלט ומגישים מיד.
יש להכין את הסלט סמוך להגשה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
איסברג זה חסה אמריקאית למי שלא יודע.
דוד
1
פקאנים זה תמיד טוב
יקי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בסלטים: