מרענן: סלט ברוקולי צבעוני

שילוב נהדר של טעמים: עורכת מדור 'אוכל' של 'כיכר השבת', מגישה מתכון מיוחד ומרענן לסלט ברוקולי צבעוני • הברוקולי, העגבניות והפטריות עם הרוטב ירענן אתכם עם טעם חדש (אוכל)

זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 בצל סגול פרוס דק
  • 250 גרם ברוקולי טרי חתוך לפרחים קטנים
  • 20 עגבניות שרי
  • 1 סלסלת פיטריות שמפניון טריות ופרוסות
  • 100 גר׳ פקאן סיני
  • לרוטב: 2 כפות חרדל חלק
  • לרוטב: 2 כפות דבש
  • לרוטב: 2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

• בקערה שקופה מניחים בשכבות את כל הירקות
• בקערה או צנצנת מערבבים את מרכיבי הרוטב וזופכים מעל הכל בסמוך להגשה
בתיאבון, מורן פינטו

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

7
כשזה חתוך הטעמים מתערבבים טוב יותר!!
בתאבון
6
אצלה מעניין וקצת אחר....
חחח
5
איזה צבעים מדהימים פשוט מושלם.
אפרת
4
איך אפשר להשתמש בברוקולי חי יש בו הרבה חרקים. האם יש מגידול ללא תולעים??? אני קונה רק קפוא של חברת בודק. ענת
ענת
3
אני לא קונה ברקולי ,למרות שהוא מאוד בריא יש למישהו פיתרון מה עושים בקשר לחרקים?? ואל תציעו לי לקנות קפוא של ״בודק״ מגעיל לסלט.
בלה
מי שבאמת שומר על כשרות יודע שיש להוריד את התפרחת ולאכול את הגבעולים יש בהם הרבה ויטמינים, אנו רוכשים את הברוקולי הטרי בשוק העירוני, שוטפים הייטב ואז מורידים את ה"תפרחת" ומשאירים את הגבעולים.
בת מלך אמיתית
2
הלו??? לא לימדו אתכם שברוקולי וכרובית עמוסים!!!! בחרקים???
דביר
1
לא מעניינים בכלל..אבל בכלל..לא שימושי
o&n

עוד בסלטים: