סלט סלמון חם של השפית חני כהן

היישר ממסעדת ריקוטה החלבית-איטלקית הכשרה, קבלו מתכון של השפית חני כהן מהמסעדה הירושלמית לסלט סלמון חם, בדיוק מה שצריכים לערב טרום חורפי (אוכל, צרכנות)

מקודם |
סלט סלמון חם (צילום: יחצ)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 200 גרם סלמון טרי, חתוך לקוביות
  • 200 גרם פטריות פורטבלו
  • חופן בצל סגול קצוץ
  • 200 גרם קוביות בטטה, אפויות
  • עלי חסה

אופן ההכנה:

1. מחממים מעט שמן בווק.

2. מטגנים את הבצל ומוסיפים את הסלמון, את הפטריות מטגנים מספר דקות ומוסיפים את הקוביות בטטה האפויות.

3. מקפיצים עד שהחומרים מבושלים דיים ומתבלים: מלח ,פלפל שחור, טריאקי, גרידת ג'ינג'ר ונגיעת צ'ילי.

4. מגישים על מצע חסה בתוספת בוטנים מסוכרים מלמעלה לקישוט.

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
כל מי שטועם מבקש את המתכון זה מתכון מגוון, טעים וכמה שמכינים, הכל נגמר הכנתי אותו לשביעי של פסח צמוד לשבת, עשה לכולם חשק לאכול על אף הבטן המלאה....
מירי

עוד בסלטים: