בריא יותר

חורפי ומרענן: מתכון לסלט סלק ותפוז

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", השפית מורן פינטו מכינה סלט סלק ותפוז שמכיל גם בצל סגול ושמיר וכמובן, רוטב משגע - וכל זאת ב-20 דקות בלבד. את הסלק מוטב לרכוש כשהוא ארוז בוואקום, קלוף ומבושל ולחסוך ים עבודה וזמן (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 סלקים מבושלים, פרוסים לגפרורים עבים
  • 1 תפוז, מפולט
  • 1/2 בצל סגול, חתוך לרצועות
  • מספר עלי שמיר

לרוטב:

  • 1 כף דבש
  • 2 כפות שמן זית
  • קורט מלח
  • 1 לימון סחוט

אופן ההכנה:

1. מניחים את הסלק, התפוז, הבצל והשמיר בקערה או צלחת גדולה.

2. בקערה נפרדת, מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב ושופכים מעל הסלט, סמוך להגשה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד בסלטים: