כבר בסוף השבוע: מחיר הדלק עשוי לזנק לשיא חסר תקדים
ויהי אחר הבחירות: ביטול הטבת המס של סמוטריץ' במוצאי שבת. אם ימנע מלחצום על צו שיאריך את ההפחתה - יתכן שיהיה זינוק במחיר הדלק כבר בימים הקרובים (כלכלה בארץ)


בציוץ שהעלה בחשבונו ברשת החברתית, שיתף הכתב הפוליטי החרדי הבכיר של חדשות 13, מיכאל שמש, כי החליט למי יצביע בבחירות הקרובות ביום שלישי: "חש הקלה מוזרה, בקרוב אצלכם" (אנשים, ברנז'ה)
יאיר טוקר"אינני מרגיש בקו הבריאות, אך לו היה בי הכוח - הייתי מסתובב וצועק בכל מקום": האדמו"ר מויז'ניץ פנה בקולו אל אלפי החסידים והציבור הרחב בקריאה נרגשת להצביע ליהדות התורה | הברכה הנדירה לכל שנרתם: "נחת מהילדים והרחבת הדעת ללא שום צער" | האזינו (חסידים)
חיים רוזנבויםהרב אלי סדן הביע תמיכה בעופר וינטר, למרות ביקורו המיוחד של ראש הממשלה נתניהו. "מאחל לעופר וינטר לעבור את אחוז החסימה, רק אם הוא יעבור תהיה לביבי ממשלת ימין" אמר סדן.
כיכר השבתהרבי מגור הגיע לפני שעה קלה לבית החולים הדסה עין כרם לקראת הטיפול הרפואי, הרבי צפוי להשתחרר לביתו בשעות הערב • בשל כך, בוטלה קבלת הקהל השבוע • אמש עלו בני האדמו"ר לתפילת רבים באוהל אדמו"רי גור • הציבור נקרא להרבות בתפילה לרפואת האדמו"ר רבי יעקב בן יוטא הענא (חסידים)
חיים רוזנבויםראש הממשלה הבטיח בריאיון לרדיו כלי ישראל כי היועצת המשפטית תוחלף לאחר הבחירות • "נצטרך לעשות מאמץ הרבה יותר גדול להחזיר את האיזון בין הרשות המחוקקת והרשות השופטת" • על משפטו: "המשפט קרס מזמן, נולד בחטא ונמשך בהפרות חוק עברייניות" • "צריך לפתוח בחקירה פלילית נגד כל מי שהיה שותף לציד הפוליטי הזה" (בארץ)
יאיר טוקרמפיק האירועים המוכר שהחליט לחצות את הקווים אל תוך הבוץ הפוליטי, חושף את הסיבה המטלטלת שהובילה להקמת המפלגה החדשה, מדבר בגילוי לב על "טרור רצחני" שמופעל כלפי רבנים התומכים בו, ושם על השולחן את הפתרון הקיצוני לחוק הגיוס | בריאיון מרתק בפודקאסט 'כיכר FM' בהגשת אלי גוטהלף, הרב יעקב חיים מילר מספק הצצה אל מאחורי הקלעים של מערכת הבחירות הסוערת ביותר שידע הציבור החרדי • צפו בריאיון (כיכר FM)
אלי גוטהלףאלפים מתושבי העיר ביתר התכנסו אמש (מוצשב"ק) במתנ"ס העירוני בראשות מרנן ורבנן גדולי ישראל, ראש הישיבה הגר"ד לנדו וראש הישיבה הגרמ"ה הירש • רגע מרגש במיוחד נרשם על הבמה: החיבוק החם והידידותי בין ראש העיר הנוכחי מאיר רובינשטיין לראש העיר לשעבר ח"כ יצחק פינדרוס (חרדים)
חיים רוזנבויםהבמאי מכפר אדומים התבדח על הקריאות לפרישת הפוליטיקאי הנושא את שמו. הרשתות סיווגו את הפוסט כהתחזות וחסמו אותו: "אני לא הוא" (בארץ, אנשים)
יאיר טוקרכל הזכויות שמורות לכיכר השבת בע״מ