ארגון הטרור הג'יהאד האסלאמי מפרסם תיעוד משיגורי הרקטות הלילה מרצועת עזה לעבר ערי ויישובי הדרום ועוטף עזה • צפו בתיעוד וידאו מהירי כפי שתועד ברצועה (ביטחון)
ביבי מפחד חחחח... "ליהיות עם חופשי בארצינו" אומר השיר ועכשיו הסכימו להפסקת אש!?המטומטמים שכמוכם עד שלא יגיע הטילים מעזה לצפת אתם לא תספיקו.
עוצו עיצה ותופר דברו דבר ולא יקום כי עמנו א-ל!
הפלג הירושלמי
7
ימח שמם של הערבים האלא!!!!
ממשיכים לחזק את החיילים שמגנים עלינו!
0000
6
כל הכבוד לכם תמשיכו תרויחו.כל העם איתכם.
רק בדם יהיה לכם מדינה.
ללא שם
בעד מי את??????????????????
חסוי
מייחלת למות יהודים.
אלפקה חרדית
5
.
הנה לא ינום ולא ישן שומר ישראל
4
כ"כ הרבה יורים ואף אחד אצלנו לא מת? ב"ה.
אין על הקב"ה ועל ביבי...
מנצח
מה קשור ביבי????
הוא מפיל בשטחים פתוחים???
חיים
3
בגללם
רועדת מפחד
(אני גרה בנתיבות)
א
העם כולו אתכם...
מיכל
2
אמנם בדם תהיה לנו מדינה אבל הגלות הסרוחה שלך לקחה לנו מיליוני יהודים רשע מרושע שכמוך
המיואש
1
מפחיד לראות את זה
{אני צפוני זה נראה בכלל לא מציאותי אצלינו שקט לגמרי}
שר הביטחון ערך היום חיתוך מצב, באוגדה 162 לקראת מבצע "מרכבות גדעון" בעזה | כץ הדגיש: "המבצע מיועד להכניע את החמאס ולהביא לשחרור כל החטופים. נפעל בעוצמה רבה להשמדת כל יכולותיו הצבאיות והשלטוניות של החמאס" | כשהוא מוסיף: "בניגוד לעבר, צה"ל יישאר בכל שטח שיוכרע, כדי למנוע את חזרת הטרור" (צבא)
דובר צה"ל אישר לפני שעה קלה כי הצבא חיסל בצידון שבדרום לבנון את המחבל חאלד אחמד אחמד, ששימש כאחראי המבצעים של החטיבה המערבית של חמאס בלבנון | דובר צה"ל ציין כי המחבל קידם פיגועי טרור נגד ישראל, ופעל להעברת אמצעי לחימה (צבא)
מעט לפני השעה 06:00 הבוקר, דיווח הערוץ הלבנוני "אל-מנאר", שופר החיזבאללה, כי "כלי טיס ישראליים הפציצו רכב באזור הווילות בעיר החוף צידון שבדרום לבנון" | התקיפה התבצעה במחנה הפליטים מִיֶּה אלְמִיֶּה | לפי אחד הדיווחים, ההרוג הוא פעיל חמאס (חדשות)
בתגובה לפגיעת הטיל החות'י בסמוך לנתב"ג, בצה"ל החליטו לאתגר את החותי'ם וקיימו את שתי המתקפות תוך שהם עורכים מסע הטעיה מול תימן | ההחלטה בישראל לתקוף פעמיים הגיעה לאחר מחשבה, כי בתימן לא יאמינו שישראל תתקוף יום אחרי יום (צבא)
טראמפ הכריז על הפסקת התקיפות מצידה של ארה"ב נגד מליצית החות'ים בתימן | בצנע'ה אמרו: כי "שקט ייענה בשקט" מול ארה"ב, אך ימשיכו לתקוף את ישראל" לדבירהם: "נמשיך לתמוך בעזה, יהיה אשר יהיה המחיר" (ביטחוני)
חיל האוויר תקף מוקדם יותר היום, יחד עם עשרות מטוסים וחימושים, עשרות מטרות טרור של החות'ים | במהלך התקיפה, צה"ל השבית את שדה התעופה המרכזי בצנעא' | משך התקיפה - 15 דקות בלבד (צבא)
הרמטכ"ל אייל זמיר - יצא היום בהנחיה חדשה לראש אכ"א בנוגע לגיוס החרדים | זמיר ביקש להציג בפניו תוכנית מידיית להרחבת צווי הגיוס לאוכלוסיה החרדית | בנוסף הורה הרמטכ"ל, להגביר את ההיערכות ויכולות הקליטה של חרדים בצה"ל (חרדים)
צה"ל ושב"כ תקפו לפני זמן קצר מחבלים ששהו במתחם פיקוד ושליטה של ארגון הטרור חמאס במרכז רצועת עזה | האתר שימש כבסיס לתכנון וביצוע טרור נגד מדינת ישראל (חדשות צבא וביטחון)
העולם דורש אנגלית. אתם רוצים שישמור על הדרך.
קורס אנגלית מותאם לבחורים חרדים – ליווי אישי, מסגרת תורנית וסביבה נקייה.
לומדים כמו שצריך, נשארים כמו שצריך (לימודים)
לאחר התקיפה הנוספת בתימן, ראש הממשלה ושר הביטחון יצאו בהודעה משותפת נגד האיום החות'י | נתניהו: "התקיפות בתימן לא יהיו זבנג וגמרנו אלא זבנגים, מי שתוקף אותנו דמו בראשו" | כץ: "מי שפוגע בנו - אנחנו נפגע בו שבעתיים" (צבא)
דובר צה"ל פרסם היום סרטונים חדשים מרגעי המתקפה בתימן - אלפי קילומטרים מגבול ישראל | בסרטונים שפרסם צה"ל נראים רגעי התקיפה, בסרטון נוסף נראה התדלוק האווירי שבוצע בדרך ליעד (צבא)
צה"ל השלים את ההיערכות להפעלת התוכנית הקרויה "מרכבות גדעון", מבצע קרקעי רחב היקף שמתוכנן לרצועת עזה ויחולק לשלושה שלבים עיקריים | המבצע אמור לשרת שתי מטרות מרכזיות – השגת הישג צבאי משמעותי מול חמאס, לצד ניסיון להביא לשחרור חטופים. במקביל, ישראל שוקלת לשלב לחץ בינלאומי במטרה להחזיר את קטאר לתיווך, לאחר שזו ניתקה מגע בעקבות דברי נתניהו (חדשות, צבא וביטחון)
בהודעת דובר צה"ל ושב"כ נחשף כי לפני מספר שבועות נכנעו לכוחות בתום משא ומתן מספר מחבלי חמאס שהשתתפו בטבח בבוקר שמחת תורה ואף החזיקו בחטופים | כל הפרטים (חדשות, צבא וביטחון)
אבל כבד ירד בירושלים: הגב' אודליה ירימי ע"ה, אם לשמונה ילדים, נפטרה לבית עולמה בגיל 47 בלבד, לאחר שנתיים של מאבק במחלה קשה ונדירה במיוחד | השבר נורא, והמצב הכלכלי מחייב הגשת עזרה (חרדים)
צה"ל תקף תשתיות טרור באתר לייצור ואחסון אמצעי לחימה אסטרטגיים של ארגון הטרור חיזבאללה בלבנון | מצה"ל נמסר כי "הפעולות של מחבלי חיזבאללה, והמצאות אמצעי לחימה במרחב מהוות הפרות בוטות של הסכם הבנות בין ישראל ללבנון" (צבא)
האלוף במיל' ניצן אלון, הזהיר לאחרונה את הדרג המדיני כי חידוש הלחימה ברצועת עזה "מסכנת את החטופים בצורה שעלולה לגרום למותם" | לדברי אלון, ככל שהלחימה יותר חזקה, כך ההתעללות בחטופים מחמירה (חדשות)
ברקע ההחלטה על פתיחת מבצע "מרכבות גדעון", הערב מתפרסם כי בין מטרות המבצע - להצליח לבתר חלקים גדולים ברצועת עזה | לשרי הממשלה נאמר כי מדובר "בתוכנית הדרגתית ומתפתחת לכיבוש הרצועה להכרעת חמאס ויצירת תנאים להשבת החטופים" (צבא)
ראש הממשלה בנימין נתניהו שהה הערב (שני) בבור חיל-האוויר בקריה בתל אביב, במהלך התקיפה נגד מטרות שלטון הטרור הח׳ותי בתימן | לצדו שהו שר הביטחון ישראל כ"ץ, הרמטכ"ל אייל זמיר ומפקד חיל האוויר אלוף תומר בר | כך זה נראה (חדשות)
אלפי חרדים כבר שברו את תקרת הזכוכית ומרוויחים משכורות הייטק מכובדות! תכנית MeGo מעניקה לך מסלול מהיר לקריירה טכנולוגית יוקרתית – עם מימון מלא, מלגה וליווי אישי • אל תישאר מאחור! (לימודים)
0 תגובות