קלף מיקוח

אושר סופית: זוהתה גופתו של המחבל מוחמד סינוואר שאותרה בזירת החיסול 

במערכת הביטחון מאשרים כי זוהתה גופתו של מוחמד סינוואר שחוסל במתחת בית החולים האירופאי בחאן יונס לפני כחודש, | סינוואר היה  יורשו של אחיו אדריכל הטבח האכזרי של חמאס יחיא סינוואר שחוסל אף הוא במהלך המלחמה אשתקד (צבא וביטחון)

תיעוד המסתור של סינוואר שהופצץ (צילום: דובר צה"ל)

ב אישרו היום כי זוהתה באופן סופי גופתו של המחבל מוחמד סינוואר, ראש הזרוע הצבאית של , שחוסל על ידי ישראל לפני כחודש.

הגופה נמצאה בתת קרקע מתחת לבית החולים האירופאי בחאן יונס, בזירה שבה הותקף וחוסל סינוואר. לצד הגופה נמצאו גופותיהם של מחבלים נוספים. יצויין כי לפי שעה אין אימות כי מדובר בגופה של סינוואר ובישראל בודקים זאת.

מחמד סינוואר היה מהבכירים והוותיקים בזרוע הצבאית של חמאס, ולקח חלק משמעותי בתכנון והוצאה לפועל של הטבח הרצחני ב-7 באוקטובר בו שימש כראש מטה המבצעים.

לאחר חיסולו של מחמד דף, מונה על ידי אחיו יחיא סינוואר, לתפקיד ראש הזרוע הצבאית והיה גורם משפיע ומרכזי בקבלת ההחלטות של תנועת חמאס ובהתווית אסטרטגיה ומדיניות לזרוע הצבאית. כמפקד הזרוע הצבאית של חמאס, קידם תהליכים רבים למען שיקומה ופעילותה של הזרוע הצבאית.

בעברו, שימש כמפקד חטיבת ח'אן יונס וראש מטה המבצעים של הזרוע הצבאית, והיה מעורב בתכנון חטיפת גלעד שליט ובהחזקתו בשבי.

ייתכן מאוד כעת, לאחר שהגופה המוחזקת ברשות מערכת הביטחון בישראל, זוהתה באופן סופי - היא תהיה קלף מיקוח למשא ומתן עתידי מול חמאס

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (76%)

לא (24%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
לשרוף את הגופה ולפזר בים כמו עם טיטוס הרשע
מצפה לגאולה
בעיקרון אתה צודק אבל זה קלף מיקוח מעולה
יעל

אולי גם יעניין אותך:

עוד בצבא וביטחון: