שבועות בוידאו: ברוסקטה קראנצ'ית

את הברוסקטה של מורן פינטו אולי אתם כבר מכירים, אבל לא את זו עם גבינת מה-עז 'משק צוריאל'. במסגרת 'פרויקט שבועות' של כיכר השבת ומחלבות 'משק צוריאל' מגישה לכם שפית הבית של 'כיכר' בוידאו מיוחד לשבועות את המתכון לבורסקטה משודרגת שיעשה לכם חג (אוכל)

זמן הכנה90 דק'
רמת קושיבינוני
חלבי

רכיבים

  • 1 באגט צרפתי פרוס
  • 4 בצלים סגולים פרוסים לטבעות
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 1 מקל וניל- לא חובה
  • 1 גליל גבינת מה-עז 'משק צוריאל'
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל גרוס

אופן ההכנה:

• מחממים תנור ל-180 מעלות.
• מניחים על נייר אפיה בתבנית את פרוסות הבאגט ומזלפים שמן זית, מפזרים מלח.
• אופים עד הזהבה.
• בסיר יבש מניחים את הבצלים הפרוסים מקל הוניל והסוכר.
• מבשלים יחד עד קבלת ריבה סמיכה.

להגשה

• בצלחת מניחים ברוסקטה מעליה כף של ריבה קרה ופרוסת גבינת מה-עז.
• מפזרים מעט פלפל גרוס ומניחים גבעול עלה ירוק.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

8
נראה טובבבבבבבבבבב
r
7
אבל אני לא אוהבת גבינת עיזים אפשר גבינה אחרת?.. אהההההה................. כאן מישהו שאוהב גבינת עיזים?.. תענו לי דחוףףף......
רחל מ'שקוביץ
6
אני מאמצת כולל את המלצת הגבינה שלה
יעל
5
הכנתי את זה רק עם גבינה צהובה יצא 100מם!!!!!!!!!!!
אחת
4
אין עליך מנה מכובדת ואנינת טעם
אנינת טעם
3
לא מוכרים גליל גבינת עיזים אף פעם ואפילו לא בשבועות!!
משה
2
מנה מיוחדת ולווי גבינה מעולה
שרי
1
נראה מושלם רק שנזכור עד חג שבועות.
אפרת

עוד בשבתות וחגים: