מה אוכלים היום?

הכירו את בן הדוד הקיצי של הרטטוי: ראגו איטלקי

ראגו הוא הגרסה האילטקית הקלילה יותר לתבשיל הרטטוי הצרפתי שיכולה לעבוד כארוחה בפני עצמה או כתוספת נהדרת למנת בשר, עוף או דג. הבונוס? הראגו נשמר היטב במקרר למשך כמה ימים (מתכונים, אוכל)

זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 6 כפות שמן זית
  • 1 בצל, קצוץ גס 2 שיני שום, מקולפות קלות כתוש
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 1 זוקיני בינוני, פרוס
  • 1 קישוא צהוב בינוני, פרוס
  • מלח גס ופלפל שחור טחון טרי
  • 200 גרם עגבניות בשלות, קצוצים
  • 100 גרם מוצרלה, קרועה גס (אופציונלי)
  • 1/4 כוס עלי פטרוזיליה, קצוץ גס
  • 1/4 כוס עלי בזיליקום, קרועים

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד שהבצל שקוף, 8-10 דקות.

2. מוסיפים את פרוסות הזוקיני והקישואים, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים כ-2 דקות, תוך ערבוב תדיר, עד שנוזלי הירקות מזהיבים.

3. מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד לריכוך, במשך כ-2 דקות נוספות. מגישים מיד, עם מוצרלה, פטרוזיליה ובזיליקום.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד בתוספות וירקות: