אבישי רוזן בסינגל וקליפ חדש: "אחזור" • צפו

היוצר והזמר אבישי רוזן, 17, משחרר את "אחזור" - סינגל וקליפ חדש לפני האלבום החדש. את הסינגל "אחזור" מלווה קליפ חדש וייחודי, במסגרתו צולם הקליפ בכדור פורח • צפו והאזינו (מוזיקה)

היוצר והזמר אבישי רוזן, 17, משחרר את "אחזור" - סינגל וקליפ חדש לפני האלבום החדש. הסינגל הוא השיר השלישי שיוצא מתוך "מי שאני עכשיו" - אלבומו החדש של רוזן.

את הסינגל "אחזור" מלווה קליפ חדש וייחודי, במסגרתו צולם בפעם הראשונה בישראל, קליפ בכדור פורח, את השיר כתב והלחין רוזן.

סינגלים וקליפים

00:00/00:00

האזינו לסינגל: "אחזור"

לדברי אבישי, הסינגל "אחזור" עוסק כמו כל האלבום בהתבגרות, מבט פנימה ובחזרה אל עצמך. "חוויתי בשנים האחרונות, כמו כל מתבגר, תהפוכות אישיות עצומות שבאות לידי ביטוי ביצירה שלי. הסינגל מתכתב עם הסינגל הקודם ששוחרר 'הייתי בורח'- בשניהם אני מבקש לחזור לעצמי- בין אם שמדובר בחזרה מהחיים שבחוץ פנימה או חזרה מאהבה ישנה- בפנים נמצאות כל התשובות".

באלבום החדש חובר אבישי אל רמי קליינשטיין, מה שיצר מפגש של עולמות מוסיקליים המגשרים ומחברים בין עולמות תרבותיים שונים. האלבום יכלול 13 שירים, כולם פרי יצירתו של רוזן, ועוסקים ברגשות אמונה ותקווה, על החיים והאהבה.

אחזור - מילות השיר:

בטח הבנת והפנמת כבר את כל המילים

ריח של סתיו ריקנות צצה בין עננים

ובשלכת הגדולה

עלים קטנים נופלים על השדרה

מתחת לביתך עובר ומחשבות על חזרה

ואז אני אומר לך

צועק לך

את היחידה

פזמון:

ואחזור עוד אחזור אליך

אחרי שאחזור אל עצמי

בליבי את עומדת ושותקת

עד מתי עד מתי

שאלת שאלות

אך גם אני לא ידעתי הכל

טיפסתי על עץ וכל רגע עמדתי לפול

את התקוה היחידה אך לא ידעתי להשיב בחזרה

איך פתחת את עולמי וגם גילית את התשובה

ואז אני אומר לך

צועק לך

את היחידה

פזמון:

ואחזור עוד אחזור אליך

אחרי שאחזור אל עצמי

בליבי את עומדת ושותקת עד מתי עד מתי

תסריט ובימוי: עוזי ג'ורג' GP; צלם: יונתן ויצמן; צילומי אוויר: יוסי מלכה

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

63
חחחחחחחחחחח, באמת מצחיק לחשוב שזה לא שיר האהבה!!!!!!!!
חחחחח
62
לביתך
חי
61
קליפ מושלם !!
יפה
60
זה לא מחייב ששיר ששרים בלשון נקבה זה על אהבה וכ"ו.. זה יכול להיות על אמונה,שיר לאמא...יש כל כך הבה משמעויות רבות וכל אחד לוקח את לכיוון שלו. אז חבר'ה להתבגר....
ליטל
אהבה אוווווקיי. מה מסובך פה כולם מנסים (יש כאן יותר מנסות) להגן עליו וזה מיותר למרי
מפוקסת
עושה את זה כזה נשמע אהבה....
תהילה היפה
אם הוא היה שר על אמא ,האמונה ,נשמה מה שתרצי ..אז הוא היה שם את אחת מהמילים הנל בשיר ואם הוא לא שם אז בטח הוא התכוון לאהבה .....במיוחד שהוא נראה כמו איזה בחור נושר שזה רק מוסיף !!!
חבצלת השני
היה אפשר....!!! סופסוף מישהי עם קצת יותר בגרות מש כולם פה....
אני
59
איזה מתוק עם קול מהמם! רק לא הבנתי על מה זה מדבר...
אודיה
58
אדרבא תן בליבנו שנראה כל אחד מעלת חברינו ולא חסרונו.. קטע למחשבה....
אלמוני
57
איך אפשר לרשום משהו שלילי על יצירת מופת..?
שיר
56
לא אהבתי בכלל איך שהוא ניראה ואיך שהוא שר זועה
בר
55
תקראו את הבית הראשון ותסבירו לי מאיזה כיוון המילים שם יכולות להתכוון לנשמה או אמונה... זה שיר אהבה לכל דבר, וחבל, כי את זה יש לנו מספיק מהעולם החילוני. אבישי, אח יקר, קנית לך שם בעולם החרדי, כדאי לך לשמור עליו. ואתה שר מאד יפה, אז תנצל את הכישורים שלך לדברים חיוביים.
נעמי
54
זה קשור לבית המקדש
סימי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בסינגלים וקליפים: