אנחת רווחה

כעבור כחצי שעה: התקלה בוואטסאפ סודרה

גולשים רבים דיווחו על תקלה באפליקציית המסרים המיידיים 'וואטסאפ', וזאת לאחר שהתקשו לשלוח ולקבל הודעות באפליקציה. כעבור במחצית השעה - התקלה סודרה (דיגיטל)

(צילום: שאטרסטוק)

חצי שעה של דממה ברשת הוואטסאפ: גולשים רבים דיווחו הערב (שלישי) על תקלה באפליקציית המסרים המיידיים 'וואטסאפ', אך כעבור כמחצית השעה - התקלה סודרה והאפליקציה חזרה לעבוד.

משתמשי האפליקציה דיווחו כי הם מתקשים לשלוח ולקבל הודעות. כפי הנראה מדובר בתקלה כלל-עולמית שלא מאפשרת להתחבר באפליקציה ולהשתמש בה.

אחד הגולשים סיפר ל'כיכר' כי "בהתחלה התקשתי לשלוח הודעות דרך החיבור של וואטסאפ מהמחשב ואחרי כמה דקות גם האפליקציה בטלפון הנייד קרסה והפסיקה לעבוד".

התקלה האחרונה המשמעותית בוואטסאפ היתה לפני שבעה חודשים, אז הגולשים לא הצליחו - בצהרי היום, לשלוח קבצי וידאו ותמונות. לחלק מהגולשים אף היו בעיות בשליחת הודעות קוליות.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

4
וואו, איזה אסון קרה!!! חבל שהצליחו לתקן את התקלה..... אולי אז אנשים יחזרו לשפיות ול''תקשורת אנושית''!!!!!! הגענו????????? מחריד!!
יהודיה
3
מוזר
אני
2
משיח משיח אוויאוייוי
דוד
1
איזה כיף, להורים שלי היה חצי שעה ב ש ב י ל י .
ילד חרדי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות הטכנולוגיה: