אסאדו, ערמונים, שולחן שבת: מתכון

מתכון לאסאדו עם ערמונים: האסאדו - ובעברית צלעות בקר הוא אחד הנתחים המובחרים ביותר שיש בבקר. רוצים לפאר את שולחן השבת? כך תבשלו אסאדו עם ערמונים

(אלי אביב)

האסאדו, צלעות בקר, הוא אחד מנתחי הבשר המובחרים ביותר שיש. רוצים לפאר את שולחן השבת? כך תבשלו אסאדו עם ערמונים

החומרים לאסאדו עם ערמונים:

1 קילו אסאדו (לבקש מהקצב לחתוך למנות)

4 שיני שום קלופים ושלמים

1 חבילת ערמונים מוכנים לאכילה

2 כוסות מים

מלח ופלפל שחור

שמן זית

ההכנה:

לטגן בסיר בצל עם שמן זית עד להשחמה. להוסיף את נתחי האסאדו ולהמשיך לטגן עוד כ-3 דקות עד שהאסדו משנה את הגוון מכל הצדדים.

להוסיף כ-2 כוסות מים למים (במידה וחסר מים להוסיף עוד מים רתוחים לפי הצורך) ולהוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

כשהמים רותחים להוריד לאש נמוכה ולבשל כ-3 שעות. 10 דקות לפני סוף הבישול להוסיף את השום עם הערמונים ולהגיש.

המתכון באדיבות מסעדת "וויצמן", אשדוד.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

אולי גם יעניין אותך:

עוד בתוכן גולשים: