מתכון לאסאדו עם ערמונים

מתכון לאסאדו עם ערמונים: האסאדו - ובעברית צלעות בקר הוא אחד הנתחים המובחרים ביותר שיש בבקר. רוצים לפאר את שולחן השבת? כך תבשלו אסאדו עם ערמונים

איטל קציר | כיכר השבת |
(אלי אביב)

האסאדו, צלעות בקר, הוא אחד מנתחי הבשר המובחרים ביותר שיש. רוצים לפאר את שולחן השבת? כך תבשלו אסאדו עם ערמונים

החומרים לאסאדו עם ערמונים:

1 קילו אסאדו (לבקש מהקצב לחתוך למנות)

4 שיני שום קלופים ושלמים

1 חבילת ערמונים מוכנים לאכילה

2 כוסות מים

מלח ופלפל שחור

שמן זית

ההכנה:

לטגן בסיר בצל עם שמן זית עד להשחמה. להוסיף את נתחי האסאדו ולהמשיך לטגן עוד כ-3 דקות עד שהאסדו משנה את הגוון מכל הצדדים.

להוסיף כ-2 כוסות מים למים (במידה וחסר מים להוסיף עוד מים רתוחים לפי הצורך) ולהוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

כשהמים רותחים להוריד לאש נמוכה ולבשל כ-3 שעות. 10 דקות לפני סוף הבישול להוסיף את השום עם הערמונים ולהגיש.

המתכון באדיבות מסעדת "וויצמן", אשדוד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר