קטיף בצלים בעמק יזרעאל • תיעוד צבעוניבצל הוא מרכיב משמעותי במיוחד במטבח היהודי והישראלי. צפו איך הוא נראה בעת הקטיף בשדה בעמק יזרעאל לפני שהוא יוצא לדרכו לרשתות המזון (תיירות בארץ)כהכיכר השבת | י"ז בסיון | 31.05.183תגובות (צילום: ענת חרמוני, פלאש 90)כיכר השבתעמק יזרעאלבצלהאם הכתבה עניינה אותך?כן (100%)לא (0%)תוכן שאסור לפספס:אלופים בחדשות? 'כיכר השבת' מחפש עורכי תוכן מקצועניםכיכר השבת|06.07.25יש עתיד לא נגד החרדים – אנחנו בעד השתלבות ושוויון הזדמנויותיוסי סרגובסקי ומשה מנס|02.07.25ח"כ מיליבצקי: "עודה וכסיף תומכי טרור על מלא" | כותרות היום ועוד... צפויוסי סרגובסקי|30.06.25 0 תגובותאין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.שליחת תגובה2מה אין שיטה יותר טובה להוציא בצלים מהאדמה? בידיים???ג31.05.18 דיווחתגובה1עדיין רוב הקטיף נעשית בידדים.כנראה שלא עבדתם בחקלאות בחיים. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)אריה04.06.18 דיווחתגובהאולי גם יעניין אותך:משה מנס חזר ומספר על הרגע ששבר אותו בזירת האסון ועוד... | צפויוסי סרגובסקי|29.06.25מאיראן ועד עזה | הריאיון המלא עם השר איתמר בן גביר • צפויוסי סרגובסקי|28.06.25השר בן גביר באולפן 'כיכר': "אם אני רה"מ - הייתי פותח שערי גיהנום על עזה" | צפויוסי סרגובסקי|26.06.25
0 תגובות