נשיא רוסיה פוטין סובל מאספרגר?

דו"ח שחיברה מומחית לשפת הגוף עבור מחלקת המחקר של הפנטגון האמריקני, טוען כי נשיא רוסיה ולדמיר פוטין סובל מאספרגר: ההתפתחותו נקטעה בעודו בחיתוליו (בעולם)

(פלאש90)

תקרית דיפלומטית? דו"ח שחיברה מחלקת המחקר של הפנטגון האמריקני, טוען כי נשיא רוסיה ולדימיר פוטין סובל מתסמונת אספרגר.

על פי הדו"ח שחובר בשנת 2008 על ידי מומחית לשפת גוף, ופורסם לאחרונה בעיתון "USA TODAY", טענו חוקרי הפנטגון כי פוטין לוקה בהפרעה אוטיסטית 'אספגר', "נשיא רוסיה סובל מחריגות נוירולוגית", נכתב בדו"ח.

עוד כתבה החוקרת כי "ההתפתחות הנוירולוגית של פוטין נקטעה באופן משמעותי עוד כשהיה בחיתוליו". לדברי החוקרים, הם לא יכולים להוכיח את הטענה, מאחר ולא סרקו את מוחו של פוטין, אך הם מתבססים על ניתוח התנהגות ודברי מומחים לאוטויזים.

כזכור, לפני מספר חודשים, צוטטו בכירים בבית הלבן, ב'אטלנטיק', כשהם מכנים את ראש הממשלה בנימין נתניהו בכינוי 'צ'יקנשיט' וטוענים כי הוא סובל מאספרגר.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
כל מי שא מציית לו ולשטויותיו סובל מאספרגר וכדו'. בינתיים פוטין מצפצף על אובמבה (שגדל אצל הקופים בקניה וכדאי שיחזור לשם בגרום לגרום נזק לנו,לעמו ולעולם כולו) ומראה לו מי הבוס. אז שהכושי הארור ימשיך לדבר וביבי ופוטין ימשיכו לעשות.
אבי
1
אני רואה שבבית הלבן אין להם מה לעשות חוץ מלרדת על אנשים חוצפנים
שרה

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבעולם: