"אני לא מתחבא"

זלנסקי בארמון הנשיאות: לא מפחד, נשאר

נשיא אוקראינה, ולדמיר זלנסקי, צילם עצמו לראשונה בארמון הנשיאות והעביר מסר לעם האוקראיני ולעולם כולו: "אני לא מפחד, לא מתחבא ונשאר בקייב", והוסיף: "נעניש את האחראים לזוועות" (TV)

ולדמיר זלנסקי, נשיא אוקראינה, פרסם הלילה (שלישי) סרטון וידאו מארמון הנשיאות שלו בקייב והבהיר לעולם כי אינו מתכוון לברוח מעיר הבירה קייב וכי הוא אינו מפחד מהרוסים. צפו בדבריו.

בפתח דבריו התייחס זלנסקי לפגישת המו"מ בין אוקראינה לרוסיה ואמר: "היום הסתיים הסבב השלישי של המשא ומתן בבלארוס הייתי רוצה לומר שזה היה המשא ומתן השלישי והאחרון, אבל אנחנו מציאותיים. לכן נמשיך לדבר ונתעקש על המשך השיחות עד שנוכל לומר שהגיע השלום".
זלנסקי תקף את רוסיה: "הייתה הסכמה על מסדרונות הומניטריים. האם הם עבדו? הטנקים הרוסיים עבדו במקום, כמו גם הטילים והמוקשים הרוסיים"

נשיא האוקראיני הוסיף: "נעניש את כל האחראים לזוועות המלחמה. נמצא כל ממזר שירה על הערים שלנו ועל אזרחינו".

בהמשך דבריו הבהיר זלנסקי לעם האוקראיני, לנשיא רוסיה ולעולם כולו: "אני נשאר בקייב. במשרד שלי. אני לא מתחבא. ואני לא מפחד מאף אחד".

כזכור, אמש דווח כי צבא אוקראינה הצליח להחזיר לשליטתו את העיר צ'והויב שמחוז חרקיב, ואת שדה התעופה במיקולאייב שנכבש לפני כמה ימים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

15
אהבתי את כמות העטים שיש בשולחן
ישראל
14
חמודדד
יני
13
בסוף הצדק ינציח
אהרון
אתה כלל לא יודע מה הצדק פה, אתה מסתכל פה על מלחמה רק מ10 ימים אחרונים, כשאתה לא יודע איך מסתכלים בשמיים על האוקראינים, ועל גלגולי נשמות, ועל מליוני יהודים שהם הרגו בארצם במאות השנים האחרונות, עד היום יש אצלם עיר בשם חמלניצקי, על שם הצורר הארכי רוצח שהרג מאות אלפי יהודים בת"ח ת"ט. אצלם הנאצי חמלנ
ח
12
כל הכבוד לו .
אבי
11
מאז שבנט ייעץ לו, הוא מרגיש גיבור ואפילו חזר למשרד ומעדכן את רוסיה איפה הוא ממוקם. ממש גאון. העצות של פינוקיו שווה זהב.
מוטי
אל תהיה תמים, הוא כנראה פרסם את הסרטון אחרי שחזר למחתרת. ואם יקרה מקרה שלא יקרה ופוטין ינצח זה כנראה בגלל העצות של בנט וביידן. ואגב, זלנסקי יהודי אני מקווה שאלקין ובנט לא גמררו את כל החלות שאלקין הביא למטוס מהבית שלו והוא נתן חלה אחת לזלנסקי בדרך למוסקבה.
מ
10
מה עם המתכון לתות שנתן בסרטון אחר? לא יצא טוב, אפשר בבקשה לחזור על המרכיבים?
מוריה
9
יש פה בעיה גדולה לפוטין יש נשק גרעיני שמאפשר לו להשמיד את ארהב אם לארהב יש יכולת מכה שניה הייתי משתמש באיום על פוטין
james
8
פוטין הוא פרו יהודי יותר מכל מנהיג אחר שקיים כיום בעולם. כשגיבור הפרוגרסיבים הנאור אובאמה ביקש בשבוע האחרון שלו להעביר במועצת הבטחון החלטה על הקמת מדינה פלשתינית, פוטין לפי בקשת ידידו ביבי, הודיע שיטיל ווטו, וסיכל את המזימה. יש גם הכרת טובה בעולם.
מ
7
אני בהלם הלו תתעוררו די לבורות!!! תתחילו ללמוד הסטוריה 1000 שנות זוועה עברו היהודים באוקראינה טבחים ורציחות,גניבות וגזלות,שריפת בתים ורכוש,אונס נשים ואתם מגנים את רוסיה??? טמבלים
איש קרית ספר
6
מככב בכל האתרים בן הקצין דרייפוס אהובך משכבר הימים עזרה וסיוע לרוסיה טובה לרבנייך וטראמפ ישוב מהרה , חגיגות בית שואבה גזע לבן מגואל בדמים עיר ה' מארחת פורום שואה 20.
היכן ברנדון שלך
5
האוקראינים (שחלקם) אנטישיימים, צריכים להגיד תודה לזלנסקי, כתוב בגמ' "ישראל עזין שבאומות", אם היה עכשיו נשיא אוקראינה איזה גו אוקראיני אחר, מזמן היה בורח עם מליוני דולרים ומסתתר.
ר
4
אני חושבת שהצבע האהוב עליו , זה ירוק, נכון?
פלונית
ירוק פח זבל לא סתם ירוק.
אלמונית
נראה לי זה בא להראות את שאיפתו להתגייס לצ"הל..🤣
מישהי
חננננקת
חח
3
גטו ורשה 75-77 בני ברק חלי מדווה אסונות ומגפות אין קץ , פוטין מגואל בדמים זרע אברהם בן השפחה יציל אותך שוב טובח בעוללים של CRIST. מלך מרקש פגזוז תקווה ופרנוסה לרבנייך וטיול סוף השנה בין הזמנים דרעא טורס כרטיס ומסוק מעל קבר נחמן מתבודדים בשחקים .
היכן ברנדון שלך
2
אמו נוצריה אבל גויים כמו תמיד יאשימו יהודים. שיתפטר כבר. רק מביא צרות לעם ישראל
Dude
1
אין עליך זלנסקי אתה אמיץ מכולם! כל העולם פחדן ונבזי ה/ ישמור עליך
f
אמן גם אני חושבת כך
שפוייה בין לאומית

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבעולם: