מורן פינטו מגישה: חגיגת בשרים

מתכון לרוסטביף צלוי: רוסטביף הוא נתח בשר בקר צלוי, בדרך כלל חלק מגב הבקר. תבחרו אתם: סינטה, פילה או שייטל. מורן פינטו מגישה מתכון לחגיגה בשרית. כך תכינו רוסטביף, המדריך

מתכון לרוסטביף צלוי: רוסטביף הוא נתח בשר בקר צלוי, בדרך כלל חלק מגב הבקר. תבחרו אתם: סינטה, פילה או שייטל. מורן פינטו מגישה מתכון לחגיגה בשרית. כך תכינו רוסטביף, המדריך .

מצרכים לרוסטביף צלוי:

1 נתח רוסטביף ברשת

4 כפות חרדל גרגירים

2-3 רכז רימונים

מלח

פלפל גרוס

6-8 שיני שום

2 ענפי רוזמרין

3 כפות שמן קנולה

אופן הכנה לרוסטביף צלוי:

מסירים מהנתח את הרשת, יוצרים חורים בבשר עם סכין חדה ומכניסים לתוכם שתי שיני שום שלמות.

מעשים את הנתח בחרדל, רכז רימונים, מלח ופלפל.

מחממים שמן במחבת וסוגרים מכל צד במשך 5 דק׳. מעבירים לכלי חסין אש וצולים בחום של 250 מעלות למשך 25-40 דק׳ תלוי בגודל הנתח.

(צילום ועריכה: ישי כהן. המוזיקה באדיבות www.pacdv.com/sounds/)

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

8
פשוט חתיכית..
בת מהעולם
7
טעים במיוחד לכ' שבת וחג.
shalomeair
6
זה הרגע !!!! אכתוב איך היה ....
יעל
5
זה נראה לא מבושל מעניין אך זה יוצא
עופיון
בבשר מהסוגים שמפורטים כאן זה יוצא גם טעים (ולא גומי.)
יהודי פשוט
4
את כל פעם מגדירה מחדש את האוכל שאני מכירה ורגילה.
יענקל
3
זה מגיע מהחלק האחורי של הפרה וצריך ניקור. בד"כ מגיע מנוקר ורק בכשרות רגילה ולא מהדרין. אני בספק אם מה שהיא בישלה זה "סינטה, פילה או שייטל"
מיקי
יש את זה גם להכשר הרב רובין וגם לעדה החרדית .
יאיר
2
מתחילה להיות מכורה לפינה הזאת
שרה
1
כתוב 2-3 אבל לא מצוין יחידות מידה (כפות, ליטר, סמ"ק ) כמה לשים ?
יוסי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבשר: