
רכיבים
- 500 גרם בשר טחון
 - 1 ביצה
 - 2 גזרים
 - 1 כף גדושה פירורי לחם
 - 1 כף קטשופ
 - 1 בצל גדול
 - 1/2 כפית אבקת מרק
 - מלח ופלפל שחור
 - לרוטב:
 - 2 פלפלים אדומים
 - 1 בצל
 - 2 שיני שום
 - 1 כפית גדושה קמח
 - 1 כף קטשופ
 - 1-2 כפות חומץ
 - 1 כף סוכר חום
 - 1 כף רוטב צ'ילי מתוק
 - 1 כף סילאן
 - מעט אבקת מרק
 - מלח ופלפל שחור
 - 500 גרם פסטה פטוצ'יני (מאורכת ושטוחה)
 
אופן הכנת קציצות ברוטב חמוץ מתוק ופסטה:
רגע לפני: ארוחה משפחתית שכולם יאהבו כל כך: מתכון לקציצות בשר ברוטב חמוץ מתוק ופסטה פטוצ'יני רכה שאי אפשר לסרב לה. בונוס: אתם לא צריכים לטגן את הקציצות.
הכנת הקציצות:
• מגרדים את הגזר, קוצצים את הבצל ומערבבים בקערה גדולה עם הבשר הטחון, הביצה, פירורי הלחם, הקטשופ, אבקת המרק, מלח ופלפל.
• יוצרים כדורים קטנים מהתערובת ומסדרים אותם בצד בצלחת גדולה / תבנית, למשך שעה.
הכנת הרוטב:
• חותכים לקוביות את הפלפלים.
• קוצצים את הבצל, פורסים את השום ומטגנים אותו בסיר רחב עד להזהבה. מוסיפים את הקמח וקוביות הפלפלים ושאר מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב.
רגע האיחוד:
• מביאים את הרוטב לרתיחה, ומנמיכים ללהבה נמוכה. מוסיפים את כדורי הבשר, ומבשלים במשך 20-25 דקות.
• מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן שעל האריזה.
אופן ההגשה: מניחים מהפסטה בצלחת הגשה ומעל מספר קציצות ורוטב ומגישים חם.






0 תגובות