תבוסה קשה לש"ס

ניצחון לישראל פרוש באלעד: כבש את המעוז החרדי ספרדי

מהפך: לראשונה מאז הקמת העיר אלעד, נבחר ראש עיר אשכנזי לראשות העיר • בפער של מאות קולות, ניצח ישראל פרוש את צוריאל קריספל - מועמד ש"ס בעיר. תומכיו של פרוש כבר החלו בחגיגות ניצחון ברחבי העיר החרדית • אתר "כיכר השבת" בסיקור מיוחד (חדשות, בחירות)

כישלון צורב ליו"ר ש"ס אריה דרעי: בתום ספירת 29 הקלפיות בעיר החרדית אלעד, מתברר כי ישראל פרוש הוא ראש העיר הבא בעיר החרדית אלעד.

פרוש, גבר על צוריאל קריספל בהפרש של למעלה מ-500 קולות מתוך קולות הבוחרים. ברחבי העיר אלעד, החלו הלילה חגיגות הניצחון של אנשי פרוש, כשמנגד, נשא המועמד המפסיד נאום תבוסה.

מדובר בכישלון מוחץ ליו"ר ש"ס אריה דרעי, וזאת לאחר שיו"ר ש"ס השקיע את כל כוחו הפוליטי במערכת הבחירות בעיר אלעד, כאשר במהלך התקופה שקדמה לבחירות, הוצא גם השד העדתי מהבקבוק. למרות זאת, הניסיון לגרום לציבור הספרדי לצאת להצביע עבור צוריאל קריספל תוך כדי שימוש בשמו של מרן פוסק הדור רבי עובדיה יוסף זצוק"ל - נכשל גם הוא.

בחודש האחרון, התנהל מאבק עיקש בין שני הצדדים, כאשר עיקרו התנהל בין אריה דרעי לח"כ מאיר פרוש - פטרוניהם של שני המועמדים.

ראש העיר החדש של אלעד, מזל טוב! (צילום: פלאש 90)

עבור משפחת פרוש מדובר בניצחון גדול מול יו"ר ש"ס, שתקף את בני המשפחה מספר פעמים בראיונות לתקשורת ואף השתמש בטיעון כי בעיר אלעד יש רוב של 70% ספרדים ולכן על ראש העיר להיות גם כן מאותו מוצא.

דרעי, הסתפק בתחילה לגבי התמיכה במועמד לראשות העיר, כאשר השם הבולט לפני כחודשיים היה צביקה כהן. לאחר התנגדות של רב העיר רבי מרדכי מלכא למועמדות כהן, נאלץ דרעי להעמיד את קריספל לתפקיד ראש העיר, דבר שספג הלילה כישלון צורב.

מתנגדיו של אריה דרעי מתוככי תנועת ש"ס, צפויים לקפוץ על העגלה ולחבוט ביו"ר התנועה שנכשל במערכה החשובה ביותר של הציבור הספרדי בבחירות לרשויות המקומיות, כך שלדרעי צפויה תקופה לא קלה, בה הוא יצטרך להתגונן ולהסביר את הכישלון.

מכה קשה ליו"ר ש"ס אריה דרעי (צילום: פלאש 90)

עם היוודע התוצאה בעיר, יו"ר ש"ס אריה דרעי הוציא הודעה בה נכתב: "שוחחתי כעת עם ישראל פרוש, בירכתי אותו על בחירתו לראשות העיר אלעד, איחלתי לו שיזכה להיות ראש העיר של כולם, אני מאחל לו הצלחה בתפקידו החדש ומקוה שיוביל את העיר לשגשוג ואחדות לטובת כלל התושבים".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (55%)

לא (45%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

76
אין לי מושג איך מה שבטוח לאלי ישי זה לא היה קורה
שסניק כאוב
75
מרן מהבית שלו, ולא יקרא לעצמו ספרדי בחיים! אל תביישו את הספרדים האמתיים שבנינו, שהלכו אחרי צוואת מרן, ותהיו בטוחים שמרן רוצה ושמח שאנחנו הולכים לפי מועצת חכמי התורה!
ספרדייה אמיתית
74
יגיע היום והם יפלו כולם אמן!
אשכנזי אלעדי
73
שדרעי יבקש סליחה מישי אולי הכף תהפוך לטובתו בעתיד!
קפידה
72
אשכנזים!!!!
עע
71
במגזר הספרדי .
מושחתים הבייתה
70
כל מי שמדבר על דרעי הוא רשע! דרעי שלוחו של מרן לעולמי עולמים! כל הנפילות הללו לא קרו בגלל דרעי. 1 בירושלים ניר ברקת עשה את המוות לחרדים בהתנכלות מוחלטת לכל מה שקשור לדת, ובא דרעי וחבר לליברמן על מנת להביא לעיר ראש עיר שומר תורה ומצוות מקורב לדת עם זיקה גדולה למסורת, אבל פתאום חלק גדול מהחרדים שחלקם
דניאל כהן
69
ישתבח שמו לעד -מרן זצ"ל בחר בשמים בשרוליק פורוש מרן זצ"ל רוצה להראות לנו את פרצופו האמיתי של הנוכל ,הפושע ,אריה דרעקי משמים הראו לכולם את צוואתו של מרן ץ דרעי הרסת את ש"ס הרגת לנו את מרן לך חזרה לכלא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמחה לאיד
פורוש וחברים ששכר בכסף מלא.!!!
אלעד
68
הרבה נחת אידיש נחת
יוסף רייכמאן
67
אני מבקש מכל מי שקורא את זה המאמר שלא יפסיק באמצע הדברים מכיון שאני מדבר בשם אחי הספרדים לסיכום קצת מהדברים !!! קודם פטירתו של מרן התחמץ ליבם של האשכנזים על חזרתו של הרב אריה דרעי לש"ס מכיון שהרב אריה דרעי שם לנגד עניו רק את מרן פסקיו הנהגותיו ודעותיו ולא של אף אחד אחר וכאבם של הספרדים שנמצאים
שמעון
הוא נהיה יו''ר רק אודות לאיומיו וחוצפתו כלפי מרן ע''ה אבל מרן ע''ה לא רצה לסיים רע אתו אז נתן לו היו''ר שס שישבר העצמות לבד הנה רואים זאת האדם שהיה מוערץ בכל מקום נהיה זבל
עופו הביתה

אולי גם יעניין אותך:

עוד בכיכר העיר: