מערפל חושים: מוס שוקלד וויסקי

2 כפות וויסקי יש בסך הכל בתוך המוס הזה, אבל כל בלוטות הטעם שלכם יתעוררו למגע מרקם קרם הקטיפה הזה • מורן פינטו עם מתכון מענג למוס שוקלד בוויסקי (לקראת שבת)

(צילום: shutterstock)
זמן הכנה80 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 מיכלי שמנת מתוקה
  • 400 גר׳ שוקולד מריר איכותי
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2 כפות וויסקי

אופן ההכנה:

בבן מארי ממיסים שוקולד עם 1/2 כוס שמנת וסוכר, ומקררים מעט

במיקסר מקציפים את שאר השמנת.

מוסיפים למיקסר את השוקולד המומס.

מוסיפים את הוויסקי ומקציפים במהירות נמוכה.

מעבירים לכוסות אישיים, ומקפיאים עד ההגשה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

5
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אורית
4
בתור סוכרתית, ובשם כמה מאות אלפים כמוני- בבקשה!
סוכרתית מתוקה
3
הולך ביחד חזק.
מני
2
ויסקי עם הכשר כמעט שאין להשיג, ובלי הכשר, אע"פ שיש מתירים, רבים אוסרים, ומשונה שבאתר חרדי זה חלק ממתכון.
מתתיהו
1
וגם למה בכלל צריך אלכוהול במאכלים? אני לעולם לא מכניסה באוכל, יש גם ילדים בסביבה ואנשים שזה משפיע עליהם לרעה. נראה לי שרק אלכוהוליסט יהנה בלי להתמסטל :)
אורה
היי אורה בתור אחת שיש לה טיפת נסיון באפיה וקינוחים אענה לך על שתי השאלות: בן מארי הוא סיר או קערת מתכת המונח/ת על גבי סיר עם מים רותחים, שבו שמים את השוקולד בכדי שיימס מהחום של האדים מבלי להישרף ישירות מהאש. לגבי אלהוכול- שתי כפות של וויסקי (לדעתי אפשר גם ליקר בכל טעם שהוא)בכזו כמות גדולה של שמנת וש
מרים
כשרוצים להמיס שוקולד בצורה מוצלחת שלא יחרך, שמים סיר עם מים ובתוכו עוד סיר קטן וכך ההמסמ של השוקולד יוצאת הכי מוצלחת.
תמי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בקינוחים :