באנו לשדרג

קפה קר בסגנון וייטנאמי - אחרי שתכינו אותו, לא תוכלו יותר לשתות קפה רגיל

מבין כל המוצרים המשומרים הקיימים, חלב מרוכז ממותק הוא כנראה האהוב עלינו. זה בעצם חלב ללא מים ועם סוכר והוא הסוד להכין את הקפה הוייטנאמי הזה. זהו לא מתכון בעלמא, אלא יותר מדריך שתוכלו לשחק איתו בכמויות הקפה והחלב המרוכז, לפי טעמכם. מומלץ לבחור קפה שהוא די חזק, לאזן את המתיקות של החלב המרוכז. לא שותים קפה? החליפו אותו בתה שחור ואמרו שלום להצלה הקיצית החדשה שלכם (מתכונים, אוכל)

קפה קר בסגנון וייטנאמי - אחרי שתכינו אותו, לא תוכלו יותר לשתות קפה רגיל (צילום: shutterstock)
זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 4 כוסות קפה מבושל, מקוררות במקפיא (כמו שמכינים נס קפה / קפה הפוך, רק בלי החלב)
  • קרח - לפי הצורך
  • מעט חלב - לפי הצורך
  • חלב מרוכז וממותק

אופן ההכנה:

1. מוסיפים מעט קרח וחלב (אם רוצים) לכל כוס קפה.

2. מערבבים פנימה כף גדושה מהחלב המרוכז.

3. טועמים, מוסיפים עוד חלב מרוכז אם רוצים ולוגמים בהנאה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (76%)

לא (24%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

אולי גם יעניין אותך:

עוד בקינוחים :