יאמי: פאי פירות וגבינת פטה עיזים

אין כמו תאנה שנשתבחה בה ארץ ישראל, וכשהיא משודרגת בגבינת פטה עיזים היא טעימה שבעתיים • מורן פינטו מגישה לכם לקראת שבועות מתכון וידאו מיוחד למאפה תאנים ופטה עיזים "משק צוריאל"• צפו (אוכל)

זמן הכנה115 דק'
רמת קושיבינוני
חלבי

רכיבים

  • לבצק:
  • 1 1/2 כוסות קמח תופח
  • 1 ביצה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 קופסא של גבינת עיזים למריחה 'משק צוריאל'
  • מלח
  • פלפל
  • 1 קופסא של גבינת פטה עיזים
  • מעט שמן זית

אופן ההכנה:

לבצק:

• בקערה מערבבים שמן זית וביצה יחד
• ומוסיפים את הגבינה הרכה ומערבבים היטב.
• מוסיפים את הקמח בהדרגה עד קבלת בצק אחיד.
• מניחים במקרר מכוסה ל10 דק׳.

למילוי:
• פותחים את הבצק על תבנית אפיה בעזרת שמן זית.
• מניחים את התאנים פתוחות לפרחים
• ומעל מפזרים בשפע מגבינת פטה עיזים.
• מעבירים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 30 דק.

(אפשר להשתמש בפרי אחר במקום תאנים, לפי הטעם)

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
....איכס....
מזועזעת
5
דלישס...
חן
4
אסור לזלז בכך.
ורדית
3
מורן, את אומרת במהלך ההסרטה שמי שלא משתמש בתאנים יכול להחליף אותם ב... ולא אומרת במה? חבל לנו, כי זה נראה עסיסי, אז במה אפשר להשתמש במקום תאנים?
שפית
2
רחמנות עלינו
שרה י
1
מורן את אלופה זה מתכונים שלא רואים כל יום.
יפעת

אולי גם יעניין אותך:

עוד בקישים ופשטידות: