ישראל במלחמהישראל במלחמה
מה אוכלים היום?

מתכון לפסטה עם קבנוס וירקות מוקפצים

קבלו דרך מוצלחת לשדרוג צלחת הפסטה: מקפיצים פרוסות נקניק קבנוס, עלי בזיליקום ובצל, מערבבים עם הפסטה ומגישים מיד. זה קל בדיוק איך שזה נשמע, וטעים לא פחות (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
פסטה עם קבנוס (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 חבילת ספגטי
  • 6 נקניקיות קבנוס
  • 2 בצל סגול
  • 2 בצל לבן
  • 6 שיני שום
  • 20 עלי בזיליקום
  • 6 כפות שמן זית
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

אופן הכנת פסטה וקבנוס:

רגע לפני: קבלו דרך מוצלחת לשדרוג צלחת הפסטה: מקפיצים פרוסות נקניק קבנוס, עלי בזיליקום ובצל, מערבבים עם הפסטה ומגישים מיד. זה קל בדיוק איך שזה נשמע, וטעים לא פחות.

• מבשלים את הספגטי לפי ההוראות שעל האריזה, פחות דקה אחת - לדרגת אל דנטה. מסירים מהאש ומסננים היטב.

• חותכים את הבצלים לרבעים, פורסים את שיני השום וקורעים גס את עלי הבזיליקום.

• פורסים לפרוסות את הקבנוס.

• מחממים את שמן הזית בווק, ומוסיפים את הבצלים והקבנוס. מקפיצים יחד במשך 3 דקות.

• מוסיפים את פרוסות השום והבזיליקום, ומקפיצים יחד עוד 2 דקות.

• מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים ומבשלים יחד 2 דקות נוספות, מסירים מהאש ומגישים מיד.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר