באנו לשדרג

מתכון לקרפצ'יו סלק עם רוטב יוגורט מקפיץ - לסעודה שלישית ולא רק

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מכינה קרפצ'יו סלק עם רוטב יוגורט מרענן - מנת גורמה מעניינת, קיצית ופשוטה להכנה. טיפ: רכשו סלק הנמכר בוואקום ומוכן לשימוש ישירות - לזה אנחנו קוראים "ניצול משאבים" (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 סלקים גדולים, פרוסים דק דק
  • עלי כוסברה

לרוטב:

  • 1 מיכל יוגורט טבעי
  • 1 שן שום, קצוצה
  • 1 כף סילאן
  • 1 כף שמן זית
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1. מסדרים בצלחת שטוחה את פרוסות הסלק.
2. בכלי מתאים, מערבבים את היוגורט, השום, הסילאן, שמן הזית, המלח והפלפל, לרוטב אחיד. מזלפים מעל הסלק, מפזרים מעל עלי כוסברה לקישוט ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות