ישראל במלחמהישראל במלחמה
באנו לשדרג

מתכון לקרפצ'יו סלק עם רוטב יוגורט מקפיץ - לסעודה שלישית ולא רק

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מכינה קרפצ'יו סלק עם רוטב יוגורט מרענן - מנת גורמה מעניינת, קיצית ופשוטה להכנה. טיפ: רכשו סלק הנמכר בוואקום ומוכן לשימוש ישירות - לזה אנחנו קוראים "ניצול משאבים" (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
לסעודה שלישית ולא רק: קרפצ'יו סלק עם רוטב יוגורט מקפיץ (צילום: דודי פלוג)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 סלקים גדולים, פרוסים דק דק
  • עלי כוסברה
לרוטב:
  • 1 מיכל יוגורט טבעי
  • 1 שן שום, קצוצה
  • 1 כף סילאן
  • 1 כף שמן זית
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1. מסדרים בצלחת שטוחה את פרוסות הסלק.
2. בכלי מתאים, מערבבים את היוגורט, השום, הסילאן, שמן הזית, המלח והפלפל, לרוטב אחיד. מזלפים מעל הסלק, מפזרים מעל עלי כוסברה לקישוט ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר