באנו לשדרג

מתכון לגוואקמולי אבוקדו עם מנגו

גוואקמולי הוא סלט-ממרח-מטבל מהמטבח המקסיקני ששידכנו לו את הפרי הטרופי הפופולרי. במילים אחרות: כן, אנחנו מתכוונים לעשות הכל כדי לשחק אותה בחופשת חלומות על חוף לבן וים טורקיז. התוצאה: סלט חרפרף עם מתיקות מתפרצת ומרקם קרמי (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
גוואקמולי אבוקדו עם מנגו (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 אבוקדו
  • 1 מנגו, מקולף וחתוך לקוביות
  • 1 כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה
  • 1 כוס בצל ירוק קצוץ
  • 1/4 כוס נענע טרייה קצוצה
  • 1 פלפל סרנו קטן, קצוץ
  • 1 כף מיץ ליים / לימון
  • מלח גס ופלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מועכים את האבוקדו למחית.

2. מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים, מתבלים במלח ופלפל שחור, מערבבים בעדינות ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר