באנו לשדרג

הוספנו אורח חדש ומפתיע לגוואקמולי: מנגו

גוואקמולי הוא סלט-ממרח-מטבל מהמטבח המקסיקני ששידכנו לו את הפרי הטרופי הפופולרי. במילים אחרות: כן, אנחנו מתכוונים לעשות הכל כדי לשחק אותה בחופשת חלומות על חוף לבן וים טורקיז. התוצאה: סלט חרפרף עם מתיקות מתפרצת ומרקם קרמי (מתכונים, אוכל)

גוואקמולי אבוקדו עם מנגו (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 אבוקדו
  • 1 מנגו, מקולף וחתוך לקוביות
  • 1 כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה
  • 1 כוס בצל ירוק קצוץ
  • 1/4 כוס נענע טרייה קצוצה
  • 1 פלפל סרנו קטן, קצוץ
  • 1 כף מיץ ליים / לימון
  • מלח גס ופלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מועכים את האבוקדו למחית.

2. מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים, מתבלים במלח ופלפל שחור, מערבבים בעדינות ומגישים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
אבוקדו ומנגו הם פירות שירדו מאוצר מתנותיו של ה' יתברך... שאפו לשדכן!
שדכן

אולי גם יעניין אותך:

עוד בסלטים: