מיוחד לראש השנה

מתכון לפרגיות בציפוי דבש וסויה עם רוזמרין

חיה ללונק עם מתכון לפרגיות בציפוי דבש, סויה ורוזמרין שאפשר לתקתק במהירות לסעודת היום השני של ראש השנה כשחוזרים מבית הכנסת. על שולחנכם תוך שעה. המלצה שלנו: הכפילו כמויות (מתכונים לראש השנה, אוכל)

חיה ללונק | כיכר השבת |
פרגיות בציפוי דבש, סויה ורוזמרין (צילום: shutterstock)

רכיבים

  • 1 ק"ג פרגיות
  • 4-5 שיני שום, כתושות
  • 1 כף גדושה מאד של דבש
  • 2 כפות סויה
  • 2 גבעולי רוזמרין
  • מלח ופלפל ארבע העונות
  • שומשום
  • 2 כפות מים רותחים
  • 1 כף שמן זית

אופן ההכנה:

1. בקערה, מערבבים את כל מרכיבי המרינדה, מלבד השומשום והמים, עד שמתקבלת תערובת חלקה ורק בסוף מוסיפים את המים.

2. מסדרים את הפרגיות בתבנית, יוצקים מעל את המרינדה ומעבירים למקרר להשריה של חצי שעה לפחות.

3. מוציאים מהמקרר ומפזרים מעל שומשום בנדיבות.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 15-20 דקות עד להשחמה יפה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר