מתכון ל-24 עוגיות
1. מחממים את התנור ל -175 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
2. בקערת מיקסר חשמלי, טורפים יחד את החמאה, הסוכר, שמן הקוקוס והסוכר החום במשך כ-4 דקות, עד לקבלת קצף בהיר ורך.
3. מוסיפים את הביצה ותמצית הווניל ומקציפים לשילוב מלא.
4 מוסיפים את שיבולת השועל, הקמח, זרעי הפשתן, שמרי הבירה, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
5. מערבבים לתוך הבצק את השוקולד צ'יפס והשקדים.
6. יוצרים תלוליות מהבצק (כ -2 כפות לכל אחת), 12 תלוליות בכל תבנית, ואופים במשך 12-15 דקות, עד שקצוות העוגיות מזהיבות. מצננים לגמרי לפני ההגשה.