מה אוכלים היום?

מתכון לשוקי עוף בציפוי דבש עם רוטב סויה וטריאקי

ללא ספק, זו מנה שאין איך לפספס איתה. שוקי עוף מצופים היטב בתערובת מתקתקה, דביקה וכל כך טעימה - דרך בטוחה להכין ארוחה שתתחסל במהירות בלי ללכלך יותר מדי כלים, כי הכל קורה במחבת אחת (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
שוקי עוף בציפוי דבש וטריאקי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • 3 כפות יין לבן יבש
  • 2 כפות דבש
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 1 כפית ג'ינג'ר מגורד טרי
  • 8 שוקי עוף גדולים, ללא העור
  • 1 כף שומשום
  • בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה:

1. במחבת על אש בינונית-נמוכה, מבשלים במשך 2 דקות תוך כדי ערבוב את רוטב הסויה, היין, הדבש, השום והג'ינג'ר.

2. מוסיפים את שוקי העוף ומבשלים במשך 5 דקות כשהמחבת מכוסה. הופכים את העופות ומבשלים במשך 20 דקות על אש בינונית-נמוכה במחבת מכוסה. הופכים אותם שוב, מכסים ומבשלים 10 דקות נוספות, עד שהעופות רכים מאוד. מסירים את המכסה ואם הרוטב לא סמיך מספיק, מביאים לרתיחה עדינה במשך 2 דקות.

3. מסירים מהאש, מעבירים לכלי הגשה ומפזרים מעל את השומשום והבצל הירוק הקצוץ.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר