1. שופכים את השמן לסיר רחב ומטגנים את העגבניות, עד לצמצום הנוזלים.
2. מוסיפים את תפוחי האדמה והשום וממשיכים לטגן עוד 3-4 דקות.
3. מוסיפים את הכוסברה והתבלינים.
4. מוסיפים את הפלפלים היבשים ומעליהם את הדגים.
5. ממלאים את הסיר במים, עד לגובה הדג. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש גבוהה במשך 10 דקות.
6. מנמיכים ומבשלים כשהסיר מכוסה במשך 20 דקות נוספות.
7. פותחים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה עד שהנוזלים מצטמצמים.
2 | דוד ש 19/09/2019 |
1 | אביטל 19/09/2019 |
סימה 20/09/2019 |