ראש השנה

מתכון לגלידת תפוחים פרווה תוצרת בית

השפית מורן פינטו עם מתכון קליל לגלידה ביתית מתוקה בטעם תפוח עם טאצ' של קינמון וזילוף של דבש שמשתלב נהדר עם הכל. הוסיפו ריבועי בצק עלים אפויים עם אבקת סוכר בזוקה מעל ויש לכם קינוח מושלם לראש השנה (מתכונים לראש השנה, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
גלידת תפוח בדבש (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 מיכל רסק תפוחים
  • 2 מיכלי ריצ'
  • 1/2 כפית קינמון
  • 2 כפות סוכר
  • דבש

אופן ההכנה:

1. בקערת מיקסר, מקציפים את הריצ' עם הסוכר והקינמון.

2. מעבירים את הקציפה להקפאה למשך שעתיים.

3. מוציאים מהמקפיא, מערבבים פנימה את רסק התפוחים ומחזירים להקפאה למשך שעה לפחות.

מגישים בכדורים עם זילוף נדיב של דבש מעל.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר