
גלידת תפוח בדבש (צילום: shutterstock)
- זמן הכנה30 דקות
- רמת קושיקל
- פרווה
אהבתם? דרגו:
מתכון לגלידת תפוחים פרווה תוצרת בית(5.00/5) 1 מצביעים
מרכיבים:
- 1 מיכל רסק תפוחים
- 2 מיכלי ריצ'
- 1/2 כפית קינמון
- 2 כפות סוכר
- דבש
אופן ההכנה:
אאא 1. בקערת מיקסר, מקציפים את הריצ' עם הסוכר והקינמון.
2. מעבירים את הקציפה להקפאה למשך שעתיים.
3. מוציאים מהמקפיא, מערבבים פנימה את רסק התפוחים ומחזירים להקפאה למשך שעה לפחות.
מגישים בכדורים עם זילוף נדיב של דבש מעל.