קציצות בשר ברוטב אדום
קציצות בשר ברוטב אדום (צילום: מורן פינטו)
  • זמן הכנה30 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • לקציצות:
  • 1 ק"ג בשר בקר טחון
  • 500 גרם עוף טחון
  • 2 כפות שמן
  • 4 שיני שום, כתושות
  • 1 בצל לבן, מגורד דק
  • 1 צרור כוסברה, קצוצה
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 ביצה
  • 3 כפות קמח פירורי לחם
  • לרוטב:
  • 1 כוס קטשופ
  • 3 כפות דבש
  • 1/4 כוס סוכר חום
  • 1/2 כוס רוטב ברביקיו
  • 6 שיני שום, כתושות
  • 2 ס"מ ג'ינג'ר טרי, מגורד
  • 2 כוסות מים
  • 4 כפות שמן
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

אאא

1. בקערה גדולה, מערבבים את כל מרכיבי הקציצות לעיסה אחידה. 

2. בסיר סוטאז' רחב מחממים את השמן, מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב, מערבבים ומביאים לרתיחה.

3. במקביל, יוצרים כדורים שווים מהעיסה ומניחים בזהירות בסיר. מכסים את הסיר ומבשלים במשך 40 דקות על אש בינונית. מגישים לצד פירה או אורז.

יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות