תוצרת בית

מתכון לשבלולי פיצה מהירים, קלים והכי חשוב - טעימים

איננו חובבי פיצה גדולים, אבל בפני פיציות אנחנו מתקשים לעמוד ונסים על נפשנו בכל צעידה ליד מאפיה, כדי שחלילה לא נתפתה, אבל בשביל הילדים נעשה הכל, אז הנה מתכון פשוט לפיציות מעולות (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
שבלולי פיצה מהירים, קלים והכי חשוב - טעימים (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 חבילת בצק עלים קפוא, מופשר
  • 1/3 כוס רסק עגבניות
  • 1/2 כוס גבינת פקורינו מגוררת
  • 1/3 כוס זיתים ירוקים - לא חובה

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-200 מעלות. מרדדים מעט את הבצק על מנת לשטח אותו. מורחים את רסק העגבניות על כולו ומניחים מעל את הגבינה והזיתים - אם משתמשים.

2. מגלגלים בעדינות את הבצק ואת התוספות. פורסים את הגליל לחתיכות בעובי 4-5 ס"מ.

3. מעבירים לתבנית המרופדת בנייר אפיה ואופים עד להזהבה, במשך 11-13 דקות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר