חנוכה

מתכון לסופגנייה במילוי נודלס מוקפץ עם עוף ברוטב אסייתי

סופגנייה מלאה בריבה ואבקת סוכר זה נחמד, אבל בנלי. לשפית מורן פינטו יש אלטרנטיבה עסיסית הרבה יותר שתהפוך את הסופגנייה שלכם לארוחה שלמה: מתכון לסופגנייה במילוי נודלס מוקפץ עם עוף ברוטב אסייתי שתפיל את כולם. מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים לחנוכה, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
סופגנייה במילוי נודלס מוקפץ עם עוף ברוטב אסייתי (צילום: חיה כהן)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 300 גרם נודלס
  • 1 בצל לבן, קצוץ גס
  • 200 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות
  • 4 כפות שמן
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות רוטב צ'ילי
  • סופגניות ריקות - ביתיות או קנויות
  • להגשה: מלפפון, פרוס לרצועות ושומשום שחור

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הנודלס לפי ההוראות שעל האריזה. מוציאים ומסננים.

2. במחבת, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את קוביות העוף ומטגנים יחד עד שהעוף מקבל גוון לבן ומזהיב מעט.

3. מוסיפים את הנודלס המבושלים, יוצקים מעל את רוטב הסויה ורוטב הצ'ילי ומקפיצים יחד במשך 5 דקות.

4. חוצים את הסופגניות לרוחב, ממלאים בנדיבות מהנודלס והעוף ומגישים מיד עם רצועות מלפפון ושומשום שחור מעל.

יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר