1. כדי להתחיל, בספל גדול, ממסים את החמאה במיקרוגל, בערך 15-30 שניות. מוסיפים פנימה את הסוכרים ומערבבים לאיחוד. לאחר מכן, מוסיפים את הביצה ותמצית הווניל ומערבבים היטב.
2. מוסיפים לספל את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מערבבים לשילוב. מוסיפים את השוקולד צ'יפס.
3. מכניסים את הספל למיקרוגל ומחממים במשך כ-2 דקות עד לאפייתו. דרך נוספת לבדוק האם העוגיה מוכנה היא באמצעות תחיבת קיסם למרכז וווידוא שהוא יוצא נקי.
1 | עדי בר 14/02/2020 |