ליד הקפה

מתכון לעוגיית שוקולד צ'יפס בספל אישי, שמוכנה תוך 7 דקות

לפעמים, אתם משתוקקים לעוגיית שוקולד צ'יפס ביתית ואתם לא רוצים "להפוך" את המטבח בשביל להשיג אותה. הנה הדרך האידאלית למלא את משאלתכם לנשנוש מתוק לאחר ארוחת הערב, עם פינוק של מנה אחת (אם כי לא נשפוט אתכם אם תחליטו להכפיל את המתכון). אז תפסו את הספל האהוב עליכם וצאו לדרך (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
בשבע דקות: עוגיית שוקולד צ'יפס בספל אישי (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה7 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 כפות חמאה
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כף סוכר חום בהיר
  • 1 ביצה
  • 1/4 כפית תמצית וניל
  • 1/3 כוס קמח לבן, מנופה
  • 1/4 כפית אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • 2 כפות שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:

1. כדי להתחיל, בספל גדול, ממסים את החמאה במיקרוגל, בערך 15-30 שניות. מוסיפים פנימה את הסוכרים ומערבבים לאיחוד. לאחר מכן, מוסיפים את הביצה ותמצית הווניל ומערבבים היטב.

2. מוסיפים לספל את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מערבבים לשילוב. מוסיפים את השוקולד צ'יפס.

3. מכניסים את הספל למיקרוגל ומחממים במשך כ-2 דקות עד לאפייתו. דרך נוספת לבדוק האם העוגיה מוכנה היא באמצעות תחיבת קיסם למרכז וווידוא שהוא יוצא נקי.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר