לכבוד שבת

מתכון לעוף בתנור ברוטב פסטו עסיסי וארומטי

רוצים לרענן את העוף בתנור המתובל של שבת בערב באחד מעניין יותר? בבקשה. עליכם להצטייד ב-5 מרכיבים בסיסיים שמצויים בכל מזווה ותוך 45 דקות תקבלו עוף בשרני ורך שלא תוכלו להפסיק לאכול (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
עוף בתנור ברוטב פסטו עסיסי וארומטי (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 900 גרם ירכי עוף
  • מלח גס
  • פלפל שחור
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/4 כוס רוטב פסטו מוכן

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.

2. שוטפים את העוף ומנערים אותו שיתייבש ככל האפשר. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

3. בקערה גדולה, משלבים את שמן הזית והפסטו. מכניסים את העוף לקערה ומצפים היטב במרינדה.

4. מניחים את העוף על תבנית האפייה המרופדת, עם הפנים כלפי מטה ואופים במשך 20-25 דקות. לאחר מכן, הופכים את העוף ואופים במשך 10 דקות נוספות, או עד לבישול מלא.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר